Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Vegan
Nagellak

5 ml
€ 6,95
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.088591
Kleur5 ml
KenmerkenClean Beauty
Natuurlijke basecoat zonder parabenen en zonder hormoonverstorende stoffen. Volledig veganistisch.

De Basecoat van Boho Green Make-Up is verrijkt met 78% natuurlijke ingrediënten. Breng de basecoat aan alvorens het lakken van de nagels om een egale ondergrond voor de kleur te creëren. Met een basecoat zorgt u ervoor dat de kleur beter pakt en beter houdt en bovendien voorkomt u hiermee verkleuring van de nagels.

Deze Basecoat van Boho Green Make-Up is vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer. Uw nagels lakken was nog nooit eerder zo gezond en zo leuk!

Vrij van nare stoffen

De formules van de nagellakken van Boho Green Make-Up zijn namelijk 9- of zelfs 10-free, wat inhoudt dat ze vrij zijn van schadelijke toevoegingen zoals tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen en benzophenone-1.
De 9-free nagellakken van Boho Green Make-Up zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen en benzophenone-1. De 10-free nagellaken van Boho Green Make-Up zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen, colophony rosin en benzophenone-1.

Het kleurenpallet van Boho Green Make-Up is enorm uitgebreid, welke kleur draagt u vandaag?

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
5 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.