Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

CI91X1 Proluxe 25-38mm Wand
Krultang

1 stuk
€ 52,99
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.957797
Met de Remington PROluxe 25-38 MM krultang maakt u de perfecte krul

Wilt u graag mooie verzorgde en nonchalante krullen? Dan is de kegelvormige krultang van Remington perfect voor u. De professionele kegelvormige krultang (25-38 mm) maakt gebruik van OPTIheat-technologie en zorgt voor professionele, nonchalante golven die de hele dag goed blijven zitten.

De krultang heeft een unieke grip-tech coating die voor weerstand en wrijving zorgt en voorkomt dat het haar gaat trekken of vast komt te zitten. Door de anti-slip coating is de krultang het ideale stylingsapparaat, zeker als u normaal moeite hebt om gelijkmatige krullen te draaien.

Met de speciale PRO+-stand staat de krultang automatisch ingesteld op een veilige 185°C. Dat betekent dat u uw haar vaker kunt krullen zonder het risico op schade en dat u kunt genieten van haar met een gezonde uitstraling dat de hele dag in model blijft zitten.

10 temperatuurstanden
De digitale display is geïntegreerd zodat je de temperatuur van de tang gemakkelijk kunt aflezen. Er zijn 10 temperatuurstanden tussen de 120°C en 210°C, geschikt voor elke gewenste look.

• 25-38 mm kegelvormige krultang
• De intelligente OPTIheat-technologie verwarmt waar nodig voor looks die langer houden
• Professioneel resultaat dat de hele dag blijft zitten
• Grip Tech Ceramic Coating zorgt ervoor dat het haar minder snel van de krultang glijdt, voor moeiteloze styling
• Geïntegreerd digitaal display
• 10 temperatuurinstellingen variërend van 120°C - 210°C
• Pro+-stand op 185°C voor gezonder stylen
• 5+1 jaar garantie

Ontvang 1 jaar extra garantie
De Remington PROluxe 25-38 mm krultang heeft 5 jaar garantie. Ontvang 1 jaar extra garantie door het product te registreren op: www.remington.nl/productregistratie
CI91X1  Proluxe 25-38mm Wand


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.