Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Eau de parfum

30 ml
€ 74,46
€ 59,56
€ 1.985,33 / 1000 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 103,41
€ 82,72
€ 1.654,40 / 1000 ml
, Inclusief BTW
90 ml
€ 140,64
€ 112,51
€ 1.250,11 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.549215
GeurnootBloemig, Oriëntaal
TopnootCeder, Citrus Vruchten, Citroen, Mandarijn, Bergamot
HartnootJasmijn, Patchouli, Roos, Iris, Vetiver
BasisnootLeer, Muskus, Opoponax, Sandelhout, Wierook, Civet, Vanille
Cadeau voorVerjaardag
Elegantie, sensualiteit, subtiliteit en intensiteit blijken uit dit parfum dat geïnspireerd is op een oosters sprookje. Eeuwen geleden werd keizer Shah Jahan hopeloos verliefd op prinses Mumtaz Mahal en bouwde de toverachtige tuinen van Shalimar voor haar. Dit geweldige verhaal inspireerde Jacques Guerlain tot het maken van Shalimar, de eerste oriëntaalse geur.

Shalimar is de stralende essentie van een eindeloos begeerlijke en voortdurend begeerde vrouw. Shalimar is zoals deze vrouw, subliem en intiem tegelijk. Het is een vol en zinnelijk parfum met een elegante sensualiteit en een onmiskenbare aantrekkelijkheid die zich naargelang het moment, de huid of het uur uitdrukt in verschillende en verrassende facetten. Shalimar is een vrouwelijke liefdesdrank. Net als de elixirs uit de legende komt hij uit een magische fontein.

De citrusachtige topnoot van de Eau de Parfum bevat mandarijn, ceder, bergamot en citroen, gecombineerd met een hart van iris, patchouli, jasmijn, vetiver en roos. Guerlain Shalimar heeft een basis samengesteld uit leder, sandelhout, ginseng, muskus, civet, vanille, wierook en tonkaboon.

De welvingen van de flacon verbeelden zijn rondheid en zachtheid, de waaiervormige, transparante, blauwe dop verwijst naar de eeuwige waterpartijen van de tuinen van Shalimar. In het heldere glas glinstert het geheime vuur van het mythische parfum.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.