Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Marbert bodylotion: het product van jarenlange ervaring en innovatie

Het cosmeticamerk Marbert werd in 1939 opgericht door Margerethe Sendler en Bertha Roeber in Düsseldorf. Na de Tweede Wereldoorlog begon Marbert zich als één van de eerste cosmeticafabrikanten ook toe te leggen op training en consulting op het gebied van huidverzorging. Marbert is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een grote speler in de cosmeticawereld. Het merk ontwikkelt met regelmaat Marbert bodylotion met revolutionaire ingrediënten waarvan hun werking wetenschappelijk is bewezen. Denk hierbij aan verzorgingsproducten op het gebied van anti-aging en hydratatie. Bij Douglas vindt u een breed assortiment aan Marbert bodylotions en douchegels voor effectieve huidverzorging.

Ontdek Marbert douchegel en bodylotion

Marbert bodylotion en Marbert douchegel staan bekend om hun verzorgende en vochtregulerende bestanddelen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook veel aandacht besteed aan een heerlijke geur die lang blijft hangen. De Bath & Body Classic is bijvoorbeeld een bodylotion met een houtachtige en oriëntaalse geur en een vochtregulerende werking. Een andere bodylotion voor de normale huid is Bath & Body Fresh met een frisse en citrusachtige geur. Eén van de meest innovatieve bodylotions van Marbert is Profutura met het gepatenteerde anti-aging recept waarvan de werking een wetenschappelijke basis heeft. Ook een Marbert douchegel is altijd meer dan gewoon een douchegel. De Bath & Body vital werkt bijvoorbeeld revitaliserend en hydraterend.

Marbert bodylotion en douchegel bij Douglas

In de Douglas online-shop vindt u een uitgebreid assortiment aan Marbert verzorgingsproducten. Naast een veelzijdig aanbod aan bodylotions en douchegels kunt u hier ook terecht voor handcrèmes, reinigingsmelk, gezichtscrème en complete lichaamsverzorgingssets met een bodylotion en handcrèmes. Bent u op zoek naar een specifieke bodylotion met een anti-aging effect of een hydraterende werking? Bij Douglas vindt u zonder twijfel een Marbert douchegel of bodylotion die zowel qua werking als geur bij u past.