Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek Drunk Elephant make-up

Een gezonde huid, is een blije huid. Dat is de philosophie van Drunk Elephant. Dit mooie merk staat daarom ook bekend door alleen ingrediënten in hun producten te verwerken die écht iets voor jouw huid doen. Op die manier worden veel onnodige of soms zelfs irriterende ingrediënten geëlimineerd en blijft de huid helemaal happy. Is jouw huid wel toe aan een detox van het gebruik van producten met bizar veel ingrediënten? Dan zijn de make-up producten van Drunk Elephant de juiste keuze voor jou. Ontdek ze in het assortiment van Douglas.

De voordelen van Drunk Elephant make-up

Het gebruik van make-up producten van een hoogwaardig merk zoals Drunk Elephant komt met vele fijne voordelen voor je huid. Het merk geeft namelijk prioriteit aan het gebruik van effectieve ingrediënten in hun huidverzorgingsproducten en neemt dit concept ook mee in het ontwerp van Drunk Elephant make-up. Neem bijvoorbeeld hun lippenbalsem. Deze is opgemaakt uit verschillende antioxidanten. Deze antioxidanten zorgen er niet alleen voor dat de lippen worden gevoed, maar laat de lippen ook voller doen lijken met een meer gedefinieerde liplijn. Tegelijkertijd beschermen diezelfde ingrediënten, zoals Vitamine C en groene theeblaadjes, ook tegen de verouderende effecten van UV-licht. Dit is een voorbeeld hoe make-up van Drunk Elephant zowel van binnen- als van buitenaf positieve invloeden heeft.

Een gezonde huid, is een blije huid

Over het algemeen gebruiken we make-up om ons gezicht, en soms ook ons lichaam, mooier of egaler over te laten komen. We bereiken deze illusie door bepaalde punten te accentueren of juist te verbergen. Maar dat is het hem dus juist: dit is slechts een illusie. Een mooie huid kan veel invloed hebben op je humeur en je zelfvertrouwen. Daarom is het fijn om ook zonder het gebruik van make-up producten een gezonde huid te bereiken. Make-up kan namelijk juist je poriën verstoppen en daarmee huidirritaties veroorzaken. Bovendien is het gebruik van verzorgingsproducten die elkaar complimenteren ook nog eens efficiënter dan een halfuur voor de spiegel priegelen met kwastjes. Make-up van Drunk Elephant biedt de ideale tussenweg. Deze producten bevatten uitsluitend ingrediënten die effectieve verzorgingen bieden voor de huid. Zo ziet de huid er na elk gebruik weer een stukje gezonder uit, waardoor ook weer minder gebruik van make-up nodig is. Probeer de make-up producten ook in combinatie met lichaamsverzorging, zoals de Drunk Elephant scrub, voor een gezonde uitstraling van je hele lichaam. Ontdek de geweldige voordelen van het gebruik van een scrub of peeling in onze Beauty Story.

Bestel Drunk Elephant make-up bij DOUGLAS

Ben jij ook helemaal toe aan een blije en dus gezonde huid? Bestel dan eenvoudig make-up producten van Drunk Elephant in de Douglas webshop en ontvang je nieuwe favorieten al binnen enkele dagen. Daarnaast kan je bij elke bestelling ook keuze maken uit 3 heerlijke testertjes via de Douglas-app om bekend te worden met meer fantastische producten die ons assortiment biedt. Op die manier hoef je nog niet te investeren in full-size luxe producten totdat je zeker weet dat deze ook met jouw huidtextuur werkt. Voor meer gepersonaliseerd advies verwijzen wij je graag door naar een van onze vele winkellocaties. Je kunt een product zelfs alvast online reserveren om in jouw Douglas-locatie op te halen. Op deze manier ben je verzekerd dat jij na je persoonlijke advies ook meteen je nieuwe product thuis kunt uitproberen. Voor vaste klanten raden wij aan om Douglas-member te worden. Als member spaar je namelijk met elke aankoop punten, in de winkel én online, die voor aantrekkelijke kortingen kunnen worden ingewisseld.