Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle make-up en 25% korting op bijna alle geuren en geursets*!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Hart voor uw gezondheid

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat we, naast onze Click & Collect service, u weer mogen ontvangen in onze stores bij het shoppen op afspraak!

Wilt u graag in alle rust veilig en vertrouwd shoppen? Maak dan een afspraak voor een tijdslot. Kom zo veel mogelijk alleen. Toch met zijn tweeën shoppen? Maak dan een dubbele afspraak.

1) Zoek uw favoriete store verderop op deze pagina.
2) Klik op uw store en maak via de online booking tool een afspraak.
3) Voor vragen en wensen mag u de store natuurlijk ook telefonisch contacteren. Zoek de contactgegevens van uw store hiervoor op in de store finder.

Klik op uw store om te shoppen op afspraak!

Onze voorzorgsmaatregelen

Wij nemen de nodige maatregelen om het bezoek aan onze stores voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo dragen onze medewerkers een mondkapje, desinfecteren wij de testers na gebruik, maken we onze stores grondig schoon en is er altijd een desinfecterend middel voor de handen aanwezig.

Daarnaast zouden wij u willen vragen om de store alleen te bezoeken en de onderstaande maatregelen uw bezoek na te leven.

Wij houden 1,5 meter afstand, u toch ook?

Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Bent u verkouden of grieperig, dan zien we u graag een andere keer terug.

Liever shoppen vanuit huis?

Kies dan voor Click & Collect of een online bestelling.

U kunt voor al uw beauty-aankopen natuurlijk ook terecht op douglas.nl en in de Douglas-app. Hier staan we 24/7 voor u klaar met het grootste beauty assortiment, gratis verzending en gratis retourneren.
Middels Click & Collect kunt u er tevens voor kiezen om het product van uw keuze af te halen in de store (www.douglas.nl/clickcollect).

Producten virtueel testen

Wilt u graag producten uitproberen? De Douglas Beauty Mirror maakt het mogelijk! In de Douglas-app kunt u foundation, lippenstift, oogschaduw en meer testen in de Beauty Mirror. Zo kunt u uw favorieten snel en gemakkelijk in de winkel óf in de app shoppen.

Veelgestelde vragen

Voor andere vragen omtrent shoppen op afspraak vragen wij u contact op te nemen met uw store. Vanwege enorme drukte is onze klantenservice momenteel minder goed bereikbaar dan u normaal gesproken van ons gewend bent. Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan!

Kan ik mijn aankoop ruilen of retourneren?

Naar de richtlijnen van de overheid kunnen aankopen niet ter plekke worden geruild of geretourneerd. Indien u toch niet tevreden bent met het aangekochte product, bieden wij u graag twee opties aan:

1) U kunt de aankoop na de heropening van onze stores retourneren. Dit kan alleen met het originele aankoopbewijs, wanneer het product ongeopend en ongebruikt is, in de store waar u het product heeft afgehaald.
Wij begrijpen dat u ook nog geen kans heeft gehad om eerdere aankopen van vóórdat de winkels moesten sluiten, te retourneren. Ook voor deze aankopen geldt dat u ze met de eerder genoemde voorwaarden na de heropening van onze stores kunt retourneren.

2) U maakt een afspraak om uw aankoop te retourneren.

Hoe verloopt shoppen op afspraak?

Wij vinden het belangrijk dat het shoppen zo veilig mogelijk verloopt. Om deze reden en volgend op de richtlijnen van de overheid verloopt een afspraak als volgt:

- U maakt een afspraak met de store van uw keuze zoals bovenstaand aangegeven. Deze afspraak wordt minimaal vier uur van tevoren gepland.

- Een afspraak duurt bij de meeste stores 20 minuten, maar dit kan voor sommige stores afwijken. U kunt de tijdvakken zien in de booking tool of hiernaar informeren als u telefonisch een afspraak maakt.

- Wij nemen per tijdslot een maximaal aantal bezoekers aan. Dit gebeurt op basis van de oppervlakte van de store, waarbij wij naar de richtlijnen van de overheid maximaal één bezoeker per 25 vierkante meter ontvangen. Om deze reden vragen wij u met klem om de winkel alléén te bezoeken.

Binnen welke tijden kan ik een afspraak plannen?

Shoppen op afspraak kan worden gepland tijdens de reguliere openingstijden, met uitzondering van zondagen en koopavonden.