Make-up (2567)
Favorieten van andere klanten
vorherigen
nächsten

Zur�ck 1 2 3 .. 26

Make-up voor elke vrouw!

Houdt u van een natuurlijke look? Of bent u toch op zoek naar een wat intensere look? Tegenwoordig beschikt bijna elke vrouw over make-up en is er voor iedere gewenste look en smaak de juiste make-up verkrijgbaar. Make-up zorgt ervoor dat de beste gezichtskenmerken van een vrouw benadrukt worden.

Opmaken met uw favoriete merken!

Iedereen heeft een andere smaak qua make-up en het uitgebreide aanbod aan make-up zorgt dan ook voor ruime keuzemogelijkheden. Douglas biedt artikelen van maar liefst 70 verschillende merken. Van goedkopere artikelen tot duurdere artikelen en van waterproof mascara tot kunstwimpers: u kunt een complete look creëren met ons aanbod. Bent u opzoek naar een mooie natuurlijke look? Dan kunt u kiezen voor het opmaken met eenvoudige make-up, zoals mascara en een foundation. Wilt u uw look wat uitbreiden en intenser maken? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om oogschaduw, bronzer en eyeliner aan uw look toe te voegen. Als u een budget heeft, kunt u natuurlijk voor de goedkopere maar mooie merken zoals L'Oréal Paris kiezen. Heeft u wat meer te besteden? Dan kunt u bijvoorbeeld overstappen naar het duurdere merk Lancôme.

Opmaken met make-up van hoge kwaliteit!

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u zich opmaakt met make-up van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn natuurlijk ook de make-upaccessoires erg belangrijk. Het gebruik van goede kwasten en penselen zorgt ervoor dat uw make-up en uw look echt tot hun recht komen. Het uitgebreide aanbod aan kwaliteitsmerken bij de online shop van Douglas zorgt ervoor dat u altijd iets kunt vinden waarmee u zich perfect kunt opmaken. Uw aankopen worden kosteloos thuisbezorgd en bovendien kunt u nieuwe producten gemakkelijk en vrijblijvend uitproberen. U krijgt bij uw bestelling namelijk twee gratis samples naar keuze.

Top