Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van douglas.nl.
Verberg deze melding
Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 .. 28

Make-up voor elke vrouw!

Houdt u van een natuurlijke look? Of bent u toch op zoek naar een wat intensere look? Tegenwoordig beschikt bijna elke vrouw over make-up en is er voor iedere gewenste look en smaak de juiste cosmetica verkrijgbaar. Make-up zorgt ervoor dat de beste gezichtskenmerken van een vrouw benadrukt worden.

Cosmetica van uw favoriete merken!

Iedereen heeft een andere smaak qua make-up en het uitgebreide aanbod aan cosmetica zorgt dan ook voor ruime keuzemogelijkheden. Douglas biedt artikelen van maar liefst 70 verschillende merken. Van goedkopere artikelen tot duurdere artikelen en van waterproof mascara tot kunstwimpers: u kunt een complete look creëren met ons aanbod. Bent u opzoek naar een mooie natuurlijke look? Dan kunt u kiezen voor het opmaken met eenvoudige make-up, zoals mascara en een foundation. Wilt u uw look wat uitbreiden en intenser maken? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om oogschaduw, bronzer en eyeliner aan uw look toe te voegen. Als u een budget heeft, kunt u natuurlijk voor de goedkopere maar mooie merken zoals L'Oréal Paris kiezen. Heeft u wat meer te besteden? Dan kunt u bijvoorbeeld overstappen naar het duurdere merk Lancôme.

Opmaken met make-up van hoge kwaliteit!

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u zich opmaakt met make-up van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn natuurlijk ook de make-upaccessoires erg belangrijk. Het gebruik van goede kwasten en penselen zorgt ervoor dat uw make-up en uw look echt tot hun recht komen. Het uitgebreide aanbod aan kwaliteitsmerken bij de online shop van Douglas zorgt ervoor dat u altijd iets kunt vinden waarmee u zich perfect kunt opmaken. Uw cosmetica aankopen worden kosteloos thuisbezorgd en bovendien kunt u nieuwe producten gemakkelijk en vrijblijvend uitproberen. U krijgt bij uw bestelling namelijk twee gratis samples naar keuze.