Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Blush

(274)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Blush kopen in de DOUGLAS Online-Shop - Stralende wangen door een subtiele blush

Een beetje blush op uw wangen kan uw gezicht net iets meer laten stralen en geeft het wat extra vorm en kleur. Een goede blush blijft de hele dag feilloos op uw gezicht zitten. Of u nu voor een natuurlijke glans of een vrolijke zachte kleur gaat, de blushpoeders van Douglas houden uw gezicht de hele dag door stralend. Daarnaast kunt u met behulp van een blush zelf het gewenste effect geven aan uw gezicht door het bijvoorbeeld wat smaller of juist ronder te laten lijken. Vind uw perfecte blush in de online shop van Douglas.

Grote keuze aan verschillende soorten blush

Vloeibaar, in poedervorm of een compacte stick: blush vindt u in verschillende soorten en vormen. De producten in het assortiment van Douglas zijn voor alle huidtypen verkrijgbaar en zijn eenvoudig aan te brengen op uw gezicht. Zo kunt u met behulp van uw vingers erg handig een vloeibare blush aanbrengen. De poedervariant brengt u het beste aan met een kwastje of make-up penseel. Indien u een wat vettere huid heeft, gebruikt u het beste een poedervorm voor een matterende werking. Voor een normale tot droge huid is het gebruik van een vloeibare vorm zeer geschikt.

Blush online kopen - Ontdek de juiste kleur voor u

De blushes van Douglas zijn verkrijgbaar in oranje, rood, bruin en roze tinten – van neutrale tot intense kleurpaletten. Een lichte huid heeft vaak genoeg aan een zachte blush in perziktint of lieflijk roze. Op een donkere huid huid kunnen het beste blushes worden gebruikt met veel pigment, omdat deze anders te weinig zichtbaar zijn op het gezicht.

Ontdek de juiste blush voor jou en wij bezorgen deze gratis (op bestellingen vanaf  € 20,-) bij je thuis. Dan mag je ook nog twee gratis samples erbij kiezen. Dit geldt op een bestelling van minimaal € 10,-.