Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

All Ages, All Races, All Genders

ÉÉN VAN DE MEEST TOONAANGEVENDE MAKE-UP MERKEN

M·A·C is uitgegroeid tot een internationaal beautyfenomeen op het gebied van professionele make-up dankzij hun ongeëvenaarde expertise. Ze beschouwen elk individu als uniek, en daarom zijn individualiteit en zelfexpressie ontzettend belangrijk. Bij M·A·C vind je ongetwijfeld de kleur, tint en finish die past bij wie jij bent.

De highlights van M·A·C

ONTDEK DE BESTSELLERS

FOUNDATION

Studio Fix SPF15

Kies uit een gamma van foundations met verschillende tinten en finishes met een medium tot volledige dekking.

Meer over M·A·C foundations

LIPSTICK

Locked Kiss Ink

Ga je voor een matte of glanzende lippenstift? Of toch voor een lipgloss? Bij M·A·C vind je zeker jouw favoriet.

Meer over M·A·C lipsticks

MASCARA

M·A·CStack

Zet je ogen in de kijker met voluminserende en wimperverlengende mascara's. 

Meer over M·A·C mascara’s

SETTING SPRAY

Fix+

Geef je look een extra boost met een spray die je make-up langer laat zitten. 

Meer over M·A·C setting sprays

HUIDVERZORGING

Hyper Real

Bereid je huid voor op een langdhoudende make-uplook met de beste producten. 

Meer over M·A·C Hyper Real

OOGSCHADUW

Connect in Colour

Breng meer kleur en dimensie in je leven en in je make-uplook. 

Meer over M·A·C oogschaduw

ON THE GO

Mini's voor onderweg

Neem je M·A·C mini's mee voor een snelle touch up, waar je ook bent.

Meer over M·A·C sets en mini’s

EEN SOFT GLAM ROUTINE

Een volledige beautylook met M·A·C

M·A·C maakt nog steeds een enorme impact in de make-up branche dankzij een grote verscheidenheid aan producten die de perfecte combinatie vormen van street smart, glamour en lef. Dat zie je in elke make-uplook terugkomen.

M·A·C's favorieten

MAC

(217)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

MAC Cosmetics - de experts voor professionele make-up

Het verhaal van MAC begint in Toronto, Canada in de jaren 80. De make-up artist en fotograaf Frank Toskan raakt steeds gefrustreerder tijdens een fotoreportage: de make-up van de modellen ziet er niet mooi uit op de foto's. Zijn collega Frank Angelo, eigenaar van een kapsalon, vindt de make-up ook niet overtuigend. Ze besluiten een eigen cosmeticalijn te starten - de basis van Make-Up Art Cosmetics, ofwel MAC. De eerste producten werden door de oprichters van MAC Cosmetics in een keuken ontwikkeld. Allereerst verkochten ze de cosmetica in Angelo's kapsalon; de eerste klanten waren collega's uit de modebranche - visagisten, modellen en andere fotografen. Door de goede kwaliteit en hoge functionaliteit viel MAC op. Zo ook bij de modebladen en make-upartiesten, omdat de hoogwaardige cosmetica van MAC het gesprek van de dag was. In 1984 openden Toscane en Angelo eindelijk hun eerste MAC store in een winkelcentrum in Toronto. Tegenwoordig is het merk vertegenwoordigd in meer dan 90 landen over de hele wereld, inclusief Nederland. Natuurlijk mogen de prachtige producten van MAC niet ontbreken bij Douglas. MAC wordt in veel van onze stores vertegenwoordigd. Jouw favoriete MAC make-up comfortabel thuis laten bezorgen? Bekijk dan het MAC-assortiment in de Douglas Online Shop.

Het assortiment van MAC Cosmetics

Het assortiment van MAC varieert van make-up tot verzorging en accessoires. Het merk is gespecialiseerd in make-up. Individualiteit is de topprioriteit van MAC - daarom biedt MAC een breed scala aan make-up in diverse tinten, zodat er altijd een product is dat aansluit bij uw behoeften. Bent u op zoek naar de perfecte MAC foundation? Ook dat is eenvoudig. Zo is de Studio Fix Fluid foundation verkrijgbaar in 46 verschillende tinten. Op deze manier zorgt MAC ervoor dat u altijd de juiste foundation vindt die past bij uw huidskleur. Ontdek ook de Prep + Prime Fix + Spray – die uw huid verfrist en uw make-up fixeert. De grote populariteit rond de spray zorgde ervoor dat MAC verschillende versies uitbracht, zoals de Prep + Prime Fix + Mattifying Mist.

Make-up voor de ogen

Voor een perfecte look vindt u in het assortiment van MAC een reeks mascara's, eyeliners en oogschaduw. Ontdek bijvoorbeeld de Haute and Naughty Mascara, die twee borstels heeft voor verschillende looks. Met deze 2-in-1 mascara kunt u kiezen tussen volume en natuurlijke accentuering. Voor wie geen genoeg van lange en dikke wimpers kan krijgen, wordt de False Lash Maximizer aanbevolen. De innovatieve primer omhult elke wimper met een verzorgend serum dat de wimpers gelijktijdig voorbereidt op de mascara. Bij het aanbrengen van de mascara maximaliseert de primer de lengte en het volume van de wimpers. Voor een dramatische look biedt MAC een brede selectie eyeliners. Voor een lange avond uit of tijdens een pool party is de Pro Longwear Eyeliner ideaal. De waterdichte formule is bestand tegen elke regenbui en behoudt maximaal twaalf uur zijn vorm.

Make-up voor het gezicht

Creëer een natuurlijke, gezonde teint met MAC foundation, concealer, blush en highlighter. Naast de foundation voor het gezicht zijn sommige producten ook geschikt voor het lichaam. Dat maakt de MAC foundations zo uniek. Een voorbeeld hiervan is de MAC Face and Body Foundation. In een handomdraai creëert het een zijdezachte finish op uw huid. De vochtinbrengende en waterdichte formule is ideaal voor de normale tot droge huid. Onnodige ingrediënten, zoals parfum of olie, zijn niet opgenomen in de Face and Body Foundation. Om donkere kringen onder de ogen of oneffenheden op de huid te verbergen, is er de MAC Pro Longwear Concealer. Deze vloeibare, waterdichte concealer gaat tot vijftien uur mee en heeft een matte finish. Doordat de formule de poriën niet verstopt, is de concealer ideaal voor de acne-gevoelige huid. Om poriën en oneffenheden te minimaliseren, biedt de MAC Studio Waterweight Powder zich aan. Door de opbouwende textuur kan een hoge dekking van make-uppoeders worden bereikt. De MAC Mineralize lijn omvat een reeks op mineralen gebaseerde producten. Dit resulteert in een vederlichte en gelijkmatige finish. Met de grote kleurselectie vindt u altijd de ideale tint voor uw huidskleur. Ontdek bijvoorbeeld de Mineralize Skinfinish Highlighter. Vitamine E en mineralen voeden de huid en laten u stralen. Maak uw make-up compleet met een MAC Bronzing Powder. De langdurige formule benadruk de contouren van uw gezicht en geven het een natuurlijke, zonovergoten teint.

MAC lipstick

De lipsticks van MAC zijn door de jaren heen echte musthaves geworden. De iconische MAC Lipstick is verkrijgbaar van glanzend tot mat en in meer dan 100 verschillende tinten. De romige textuur zorgt voor een fluweelzachte finish die elke look afmaakt. Voor mooie, gedefinieerde lippen brengt u een MAC lipliner aan. De klassieke MAC Lip Pencil beschermt uw lippen met antioxidant vitamine E, vult ze op en voorkomt het ontstaan van barstjes uw lipstick. Als een alternatief voor klassieke lippenstift, is er de MAC Retro Matte Liquid Lipcolour. Deze vloeibare Lipstick is gemakkelijk aan te brengen en daarom ook zeer geschikt voor onderweg.

MAC accessoires

Bent u op zoek naar een make-uptasje? Ook dan kunt u terecht bij MAC. Het ontwerp van de make-up-tassen zijn in het klassieke MAC-zwart gemaakt. Naast grotere reistassen biedt MAC Cosmetics ook handige kleinere tasjes, zoals de Softsac Small Bag. Gemaakt van lichtgewicht nylon en in een klein formaat, ideaal voor onderweg.

MAC penselen

Voor een perfecte make-up look zijn niet alleen de make-upproducten cruciaal - de tools zijn minstens zo belangrijk. Het MAC-assortiment bevat een verscheidenheid aan penselen. Vooral iconisch zijn de MAC Make-up Brushes, zoals de MAC 217 of de MAC 239. Met een hoogwaardig MAC-penseel van echte of synthetische vezels creëert u eenvoudig talloze looks.

Voorbereiding en verzorging van de huid

Om de huid optimaal voor te bereiden op uw make-up, biedt MAC een reeks verzorgende producten. De Strobe Cream hydrateert uw huid met kruideningrediënten, vitamines en groene thee. De niet-comedogene crème bevat lichtreflecterende deeltjes die de huid oplicht. De Prep + Prime-lijn van MAC omvat bijvoorbeeld een poriën-minimaliserende primer of gezichtssprays die zijn aangepast aan de behoeften van verschillende huidtypes. De mineraalrijke fixeerspray fixeert uw make-up en zorgt snel voor een gelijkmatige teint. Kamille, groene thee en komkommer voeden en kalmeren de huid. Gebruik de spray zoals u het wilt - of het nu vóór of na de make-up is!

MAC producten voor elk huidtype

Elke huid heeft andere behoeften. Daarom bestaat het make-upassortiment van MAC uit producten voor zowel de droge als vette en gecombineerde huid. Voor de vette en acne-gevoelige huid maakt MAC gebruik van een olievrije formule, waardoor de poriën niet verstopt raken. De MAC Studio Fix Fluid Foundation is ideaal voor de vette, onzuivere huid. De foundation is vrij van schadelijke ingrediënten zoals parfum of parabenen en egaliseert de huid. Heeft u een droge huid? Dankzij de crème-achtige formule hydrateert het Prep + Prime BB Beauty Balm Compact SPF 30-poeder de huid en blijft het langdurig mooi op de huid. Bovendien beschermen vitamine E en SPF 30 de huid tegen uitdroging.

De basisprincipes van MAC

MAC brengt al tientallen jaren professionele make-up op de markt. Tegelijkertijd blijft het merk trouw aan haar principes. Individualiteit, diversiteit en expressie van persoonlijkheid zijn de belangrijkste principes van MAC. Ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht of huidskleur - elk individu is perfect! Om dit te ondersteunen, biedt MAC een breed scala aan producten aan. In plaats van voort te bouwen op gemeenschappelijke promotie- en marketingmethoden, genereert MAC zijn succes door een goede reputatie. Dit leidt tot een ander basisprincipe van MAC - altijd zorgen voor een goede kwaliteit van hun producten. Door de jaren heen heeft MAC Cosmetics meer en meer mensen bereikt en met zijn producten overtuigd. Door aanwezig te zijn op modeshows en samen te werken met ontwerpers, creëren de MAC make-upartiesten voortdurend nieuwe trends.

Sociale verantwoordelijkheid

MAC zet zich in voor de samenleving door initiatieven zoals Viva Glam en het MAC AIDS-fonds. 100 procent van de verkoopprijs van de MAC Viva Glam Lipsticks, mondt uit in het AIDS-fonds. Het ondersteunt organisaties die zorgen voor mensen met HIV in regio's met beperkte middelen.

Diervriendelijke producten

MAC ziet niet alleen zijn sociale verantwoordelijkheid, maar ook die van dieren. Om deze reden voert het bedrijf geen dierproeven uit en heeft het geen dierproeffaciliteiten. MAC Cosmetics werkt samen met het Institute for In Vitro Sciences aan testmethoden voor niet-dierlijke ingrediënten.

Ontdek het assortiment van MAC bij Douglas

Ook bij Douglas staat MAC geheel in de focus van de bedrijfsslogan: "All Ages, All Races, All Sexes." Ervaar de ongelooflijke verscheidenheid aan producten en innovatieve collecties. Van make-up voor het gezicht, make-up voor ogen en lippen, tot geweldige beauty-accessoires, MAC Cosmetics heeft alles dat het hart van beauty-liefhebbers sneller doet kloppen. Overtuig uzelf en word een trendsetter met MAC. Ontdek het assortiment van MAC in de Douglas Online Shop of neem een bezoek aan uw favoriete Douglas Store!