Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Aftershave

(122)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Aftershave kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Een goede aftershave verzorgt de huid na het scheren. Het sluit de poriën na de scheerbeurt, waardoor huidirritatie en -uitdroging worden voorkomen. Bovendien heeft een mannenaftershave een heerlijke geur. Aftershave is verkrijgbaar in allerlei soorten en geuren. Ook voor de gevoelige huid zijn er fijne aftershaves zonder alcohol of parfum. Een goede scheerbeurt gaat verder dan een scherp scheermes en verzorgende scheergel. Ervaar een nieuwe manier van scheren met een extra zacht en soepel gevoel.

Aftershave met parfum voor heren

U verdient het om uzelf te verwennen met een heerlijk verzorgde huid. Maak uw keuze uit lotion aftershave met het parfum van uw favoriete geurtje of een aftershave balsem met een subtielere geur. De variant met balsem bevat vaak geen alcohol en minder parfum. Hierdoor is deze geschikt voor een droge of gevoelige huid.

Aftershave online kopen bij Douglas

Aftershave: Voor de lekkerst ruikende en meest hydraterende aftershaves voor heren bent u bij Douglas aan het juiste adres. In onze shop is alle aftershave 24/7 verkrijgbaar. Van crème tot lotion of spray, koop de juiste aftershave voor jouw huidtype nu met gratis verzending vanaf € 20,-.