Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Voetverzorging

(185)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

De fijnste voetverzorging koop je bij DOUGLAS

Voeten zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om persoonlijke verzorging, maar ze verdienen zeker de nodige aandacht. Bij Douglas begrijpen we dat goede voetverzorging essentieel is voor het behoud van gezonde en mooie voeten. Onze uitgebreide collectie voetverzorgingsproducten is samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar scrubs, crèmes, eeltverwijderaars, schoendeodorant (hallo fris ruikende voeten!) of maskers, bij Douglas vind je alles wat je nodig hebt om je voeten te verwennen en te verzorgen. Geniet van het comfort en de vitaliteit die goed verzorgde voeten met zich meebrengen. Jouw weg naar gezonde en stralende voeten begint hier!

Een ruime keuze aan voetverzorgingsproducten

Net een marathon gelopen of een lange stadswandeling gemaakt? Heb je uitgedroogde voeten door de kou of juist de hitte? Of je nu behoefte hebt aan intensieve hydratatie met voedende crèmes, een grondige exfoliatie met verfrissende scrubs, of specifieke behandelingen zoekt met bijvoorbeeld eeltverwijderaars of voetmaskers, Douglas heeft het allemaal. Onze voetverzorgingsproducten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en effectiviteit, zodat je jouw voeten de best mogelijke verzorging kunt bieden. Door middel van de handige filteropties in de webshop vind je razendsnel de producten waar jij naar op zoek bent. Ideaal voor als je bijvoorbeeld specifiek een product voor droge voeten of een product met antibacteriële eigenschappen zoekt.

Handig om mee te starten: een voetverzorgingsset

Voor wie graag in één keer klaar is, biedt Douglas ook handige voetverzorgingssets aan. Deze sets zijn samengesteld met de beste producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Of je nu een complete routine zoekt voor je dagelijkse verzorging of een specifieke behandeling voor je voeten wilt, onze voetverzorgingssets maken het gemakkelijk om jouw voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Ontdek het gemak van een alles-in-één oplossing en geniet van de weldaad van complete voetverzorging. En wil je echt even ontspannen en jouw vermoeide voeten verwennen? Wat dacht je dan van een lekker voetenbad nemen! Met speciaal badzout zijn jouw voeten binnen no time weer de oude. Na een goede scrubsessie of behandeling met een eeltverwijderaar komen jouw voeten extra mooi uit in open schoenen zoals mooie hakken of sandaaltjes. Fijn!

Voetverzorging scoor je bij DOUGLAS gemakkelijk online

Soms is naar de winkel komen soms niet zo makkelijk. De ideale oplossing? Jouw producten voor voetverzorging gewoon lekker bestellen in de webshop van Douglas! Onze gebruiksvriendelijke website biedt een overzichtelijke weergave van het assortiment, inclusief gedetailleerde productinformatie en klantbeoordelingen. Bestel vandaag nog online en geef je voeten de liefdevolle verzorging die ze verdienen. Vanaf een bestelbedrag van €20,- worden jouw producten gratis en razendsnel bij je thuisbezorgd en je krijgt twee samples naar keuze cadeau. Kijk daarom ook eens naar de andere producten die we aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie nagellak voor op jouw zojuist verzorgde tenen? En vergeet naast je voeten ook je handen niet! Ook hier biedt Douglas heerlijke verzorging voor aan. Shop naar hartenlust de lekkerste handcrèmes of bijvoorbeeld handdesinfectiegels. Altijd fijn om in je handtas te stoppen.