Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Platte en paddle borstels

(285)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Paddle brushes

Een paddle brush is een grote, platte haarborstel met een flink oppervlak. Vaak heeft de borstel ook een luchtkussen om de vorm van uw hoofd zo goed mogelijk te volgen. Deze borstels zijn perfect om uw haar te ontklitten en om het gladder en steiler te maken.

Het voordeel van een paddle brush

Paddle brushes zijn over het algemeen grote borstels. Daardoor zijn ze een goede keuze wanneer u lang, dik of veel haar hebt. Ze zijn ook zeer geschikt voor steil haar, en helpen u om uw haar te laten glanzen en te ontklitten.

De beste paddle brush voor u

Paddle brushes zorgen niet zozeer voor meer volume, dus als u daarnaar op zoek bent, kunt u beter onze ronde borstelsbekijken. Maar voor glanzend, glad en steil haar bent u bij de paddle brush aan het juiste adres.

Paddle brush kopen bij Douglas

Bent u op zoek naar een paddle brush van goede kwaliteit? Bekijk dan het aanbod in onze webshop. Wanneer u online bestelt, geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.