Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Detanglers

(82)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Detanglers

Om uw haar in goede conditie te houden, is regelmatig borstelen of kammen belangrijk. Daarbij wilt u pijn, schade en haaruitval natuurlijk zoveel mogelijk beperken! Zeker bij het borstelen van nat haar is een speciale detangler onmisbaar om te zorgen dat uw haar heel blijft. Zo kunt u het meteen borstelen, en hoeft u niet meer te wachten tot het droog is.

Het voordeel van anti-klit borstels

Gewone borstels kunnen het ontwarren van klitten pijnlijk of oncomfortabel maken. Dat is met anti-klit borstels niet het geval. Deze borstels glijden met gemak door uw haar, of het nu nat of droog is, zodat u in no-time een netjes geborstelde coupe hebt. Klaar om de deur uit te gaan, of om verder te stylen.

Wat doet een detangler?

Een detangler is speciaal bedoeld om uw haar te ontklitten. Vaak hebben ze flexibele borstels die met het haar meebewegen en niet blijven haken. Het resultaat: snel en comfortabel uw haar borstelen als het in de klit is geraakt.

Klittenborstel kopen bij Douglas

Bent u op zoek naar een goede klittenborstel? In onze webshop vindt u verschillende opties, dus ook één die goed bij uw haartype past. En bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.