Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

De beautycreaties van Giorgio Armani staan ​​voor tijdloze elegantie, de fijnste materialen en hoge kwaliteit. Giorgio Armani is niet opdringerig en toch zelfverzekerd aanwezig - zijn filosofie: "Elegantie betekent niet veel willen opvallen, maar wél herinnerd worden".

Ontdek de iconen van Armani

SHOP DE BESTSELLERS

KLASSIEKE & SENSUEEL

De klassieker onder de damesgeuren van Giorgio Armani is een eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid en zegt "JA!" tegen het geluk van het leven.

Ontdek nu

BLOEMIG & EIGENZINNIG

My Way

Deze geur is een uitnodiging om je horizon te verbreden, op ontdekking te gaan en avonturen over de hele wereld te beleven.

Ontdek nu

NATUURLIJK & ELEGANT

Acqua Di Giò

De klassieke geur doet denken aan een sterke zeebries, die harmonieus wordt afgerond met aquatische, bloemige en fruitige nuances.

Ontdek nu

SENSUEEL & VERLEIDELIJK

Code

Code Homme is een aromatische eau de toilette voor heren, geïnspireerd op de glamoureuze en sensuele wereld van Hollywood.

Ontdek nu

STRALEND & NATUURLIJK

Luminous Silk Foundation

Deze wonderfoundation tovert een fluweelzachte, stralende finish, verbergt oneffenheden en perfectioneert de teint.

Ontdek nu

INTENS & UNIEK

Lip Power

De revolutionaire lipstick met satijnen finish die langhoudende, intensieve kleuren, hemelse lichtheid en fantastisch draagcomfort combineert.

Ontdek nu

VOEL DE KRACHT VAN SÌ

Of je nu ”Sì” zegt tegen passie, vrijheid, liefde of tegen jezelf, geniet van de eindeloze mogelijkheden van het leven met de nieuwe Sì eau de parfum intense.

Deze contrasterende en hyper-zintuiglijke geur is gehuld in een amberachtige structuur. Het is een mengsel van het kenmerkende zwarte bessennectar, versterkt door een fluweelachtig bloemig hart en een sensueel vanilleboeket. De nieuw ontworpen flacon met gouden Sì-logo is nu ook navulbaar.

Ontdek nu

Armani

(124)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Giorgio Armani - Elegant ontwerp en meer uit Italië

De ontwerper Giorgio Armani richtte in 1975 in Milaan het gelijknamige merk op. Terwijl Armani zelf verantwoordelijk was en is voor het creatieve werk, deed zijn zakenpartner Sergio Galeotti aanvankelijk het zakelijke deel. Vandaag is Armani de enige eigenaar van het merk. Het merk begon met de de styling van Hollywood-acteurs in de jaren 80. Toen breidde Armani het assortiment uit en richtte het submerk Giorgio Armani Emporio op. Naast tijdloos klassieke en elegante mode ontwerpt Giorgio Armani sinds 1982 geuren en cosmetica, die te vinden zijn in de Douglas online shop. Ook de populaire Giorgio Armani-geschenkensets met verleidelijke Eau de Parfums, Eau de Toilettes en bijpassende douchegels zijn hier verkrijgbaar.

Armani geuren en cosmetica

De geuren en cosmetica van Armani zijn zorgvuldig op elkaar afgestemde samenstellingen, die uw persoonlijkheid benadrukken en deze optimaal willen benutten. Ze maken indruk zonder opdringerig te zijn. Subtiel op de achtergrond, maar altijd aanwezig, geven ze de nodige elegantie en expressiviteit. De geuren van het merk sluiten direct aan bij de boodschap en het design van de Armani-modecollecties.

Ontdek de verschillende geuren en cosmetica van Giorgio Armani!

Sinds de oprichting in 1975, heeft het merk haar assortiment gestaag uitgebreid. In het begin stonden alleen de modecollecties op de voorgrond; de cosmeticasector won in de loop van de tijd meer belangstelling. Het merk biedt een gevarieerde selectie van verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en waardevolle hulpmiddelen.

Unieke damesgeuren van Giorgio Armani voor een stijlvolle uitstraling

Sinds de lancering van de eerste Armani-geur in 1982, is de geurwereld van het merk blijven evolueren door de regelmatige lancering van nieuwe creaties. De geuren van Giorgio Armani passen bij een breed scala aan stijlen en gelegenheden. Giorgio Armani Emporio She is een sensuele combinatie van klassieke en exotische ingrediënten om het buitengewone in het vertrouwde naar voren brengen. Combineer het met de herengeur Giorgio Armani Emporio He en ontdek een boeiend liefdesverhaal. Liefde is ook waar Giorgio Armani's It's You om draait. De geurnoten van zoete framboos en aromatische neroli benadrukken op speelse wijze de charme van haar drager. Verleidelijke noten van vanille en musk, onderstrepen deze speelse dans en onthullen een diepere sensualiteit.

Giorgio Armani herengeuren - Elegant en dynamisch

De herengeur Giorgio Armani Diamonds is typisch Italiaans, vol zelfvertrouwen en elegantie. De frisheid van mousserende bergamot met pittige ceder en Szechuan-peper, een basisnoot van warme amber en cacao. De charismatische mix maakt indruk zonder opdringerig te zijn en wekt nieuwsgierigheid op naar de drager; wie is deze stijlvolle man die het herenparfum van Emporio Armani draagt? Giorgio Armani's Stronger With You benadrukt de zelfbewuste uitstraling van de man. Geïnspireerd door wereldmetropool New York, geeft Giorgio Armani You for Him hem energie en dynamiek.

Ontdek Armani

Deze productseries van Giorgio Armani vatten verschillende artikelen samen onder één thema. Acqua di Giò Homme is geïnspireerd door Pantelleria, het favoriete Siciliaanse eiland van de ontwerper. Het onderstreept de persoonlijkheid van de sterke, maar toch gevoelige man. De geur is in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals Giorgio Armani Gio Eau de Parfum, after shave of deodorant stick. In 2015 werd de nieuwe geur Acqua di Giò Profumo van Giorgio Armani gelanceerd, die iets pittiger is dan het origineel. De geur Giorgio Armani Giò Essenza, is bijzonder sterk en gedurfd.

Giorgio Armani Eau de Parfum Acqua di Gioia is geïnspireerd op de Siciliaanse zee. Giorgio Armani Sun di Gioia brengt het heerlijke gevoel van de zon met zich mee. Giorgio Armani Code Femme is een eerbetoon aan de mysterieuze vrouwelijke aantrekkingskracht van de geuren Cashmere en Satin, een samenstelling van tijdloze elegantie en verfijning.

Giorgio Armani Code Homme past perfect bij een elegante smoking en omhult de drager in de verleidelijke geur van gentlemans. Giorgio Armani Code Homme Profumo is een pittige en intense geur. Sprankelende citrus en exotische houtsoorten komen samen in Giorgio Armani Eaux pour Homme. Eau de Cedre presenteert kruidige aromatische ceder naast nobele lederen noten, terwijl Giorgio Armani Eau de Nuit een combinatie is van bergamot en volle kruiden.

De Eau de Parfum Giorgio Armani Si is de Italiaanse manier om ja te zeggen tegen dromen, liefde en leven. Het eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid is ook bij Douglas verkrijgbaar als Giorgio Armani Si Passione in Red of Si Intense Perfume. Wie niet genoeg kan krijgen van Giorgio Armani Si, gebruikt ook de bijpassende douchegel. Giorgio Armani Si douchegel reinigt de huid zachtjes en verwent de zintuigen. Begin de dag vol energie!

Hoogwaardige make-up van Giorgio Armani bij Douglas

De cosmeticaproducten van Giorgio Armani zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De Luminous Silk foundation zorgt voor een zijdezachte huid met een semi-matte gloed. De bolvormige microdeeltjes vormen zich zachtjes op de huid zonder irritatie te veroorzaken. De Giorgio Armani Luminous Silk foundation is verkrijgbaar in diverse tinten. Giorgio Armani Face Fabric en Power Fabric zorgen voor een natuurlijke, glad uitziende huid. Met hun hoge opaciteit geven ze een geperfectioneerde tint zonder dat het uitloopt of zich ophoopt in fijne lijntjes. Voor een perfecte dekking van oogschaduw en oneffenheden van de huid gebruikt u Giorgio Armani Concealer. Deze brengt u aan voordat u uw foundation aanbrengt. Het is het beste om een kleur te kiezen die lichter is dan uw make-up - dit is de meest natuurlijke manier om het te dekken.

Make-up voor ogen en lippen van Giorgio Armani

Naast de grote selectie foundations heeft Giorgio Armani diverse oogschaduws en mascara's in haar assortiment. Bijzonder is de Giorgio Armani Eye Tint. Een oogschaduw die met een vloeibare formule intense kleuren creëert. De pigmenten zijn zo zacht en gelijkmatig verdeeld, dat ze nauwelijks op de huid te zien zijn. Voor sensuele rode lippen heeft Giorgio Armani Lip Maestro en Lip Magnet Lipgloss ontwikkeld. Beide zijn verkrijgbaar in diverse rood-tinten, waardoor er voor iedere gelegenheid een passende lipstick te vinden is. Bij Douglas vindt u natuurlijk niet alleen lippenstiften van Armani in een rode kleur. U vindt hier Giorgio Armani lippenstiften, lippotloden en lipglosses in diverse tinten.

Make-up remover en verzorgingsartikelen van Armani

Zelfs aan de mooiste avonden komt een einde. Met de Giorgio Armani Eye Make-Up Remover, verwijdert u waterproof make-up rondom de ogen snel en eenvoudig. Ook bij een gevoelige huid. In het assortiment van Giorgio Armani vindt u tal van verzorgende crèmes en anti-aging, zoals Crema Nera Extrema, voor de door make-up en milieu aangetaste huid. De verzorgingsproducten hydrateren en ondersteunen de natuurlijke herstelfuncties van de huid, waardoor deze nieuwe energie en vitaliteit krijgt.

Ontdek het assortiment van Giorgio Armani bij Douglas. Benadruk uw persoonlijkheid met de elegante geurcreaties of creëer verbluffende looks. Uw favoriete product wacht op u!