Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Ooggel

(63)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Verfris je ogen met ooggel van DOUGLAS

Ooggel is een lichte, verkoelende gel die speciaal is ontworpen voor het gevoelige gebied rond de ogen. Dit gebied is vaak het eerste dat tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen en zwelling, laat zien. Ooggel bevat ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten die de huid hydrateren, verstevigen en kalmeren.

Een van de belangrijkste voordelen van ooggel is de snelle absorptie en niet-vette textuur. Het zorgt voor een frisse, wakkere uitstraling en helpt bij het verminderen van wallen en het vervagen van fijne lijntjes. Regelmatig gebruik van ooggel kan je huid verstevigen en revitaliseren, waardoor je er jeugdig en energiek uitziet. Nieuwsgierig? Ontdek alle ooggels in onze collectie en bestel je favoriet!

Night repair gel: herstel terwijl je slaapt

Night repair gel, zoals de naam al aangeeft, is speciaal ontworpen voor de nacht. Dan regenereert en herstelt je huid zichzelf. Deze gel bevat vaak krachtige ingrediënten zoals retinol, peptides en voedende oliën die de huidtextuur verbeteren, fijne lijntjes verminderen en de elasticiteit van de huid herstellen.

Een van de belangrijkste functies van night repair gel is het ondersteunen van het natuurlijke herstelproces van de huid. Terwijl je slaapt, werkt de gel diep in de huidlagen, stimuleert de productie van collageen en helpt de schade (veroorzaakt door vrije radicalen) te herstellen. Hierdoor wordt je 's ochtends wakker met een zachte, gehydrateerde en stralende huid.

Waarom zijn ooggel en night repair gel belangrijk?

Ooggel en night repair gel zijn belangrijk omdat ze specifieke problemen aanpakken die vaak voorkomen én moeilijk te behandelen zijn met algemene huidverzorgingsproducten. Het gebied rond de ogen is delicaat en heeft speciale zorg nodig vanwege de dunne huid en het gebrek aan talgklieren, die de huid normaal gesproken hydrateren. Ooggel biedt precies die gerichte hydratatie en verzorging die dit gebied nodig heeft.

Aan de andere kant is night repair gel van onschatbare waarde vanwege het vermogen om de huid 's nachts te herstellen. Terwijl je slaapt, neemt de huid de tijd om zichzelf te vernieuwen en te genezen van de schade die het gedurende de dag heeft opgelopen. Night repair gel versnelt dit natuurlijke proces en zorgt ervoor dat je wakker wordt met een stralende, gezonde huid.

Hoe gebruik je ooggel?

Bij het gebruik van ooggel is het belangrijk om het zachtjes te deppen met je ringvinger rond de ogen, zonder te wrijven. Gebruik het 's ochtends en 's avonds na het reinigen van je gezicht.

Voor night repair gel geldt hetzelfde: breng een kleine hoeveelheid aan en masseer het zachtjes in, zodat het volledig door de huid kan worden opgenomen. Het kan enige tijd duren voordat je de volledige voordelen ziet, dus wees geduldig en blijf consequent gebruikmaken van het product.

Bestel je ooggel bij DOUGLAS

Ooggel en night repair gel zijn niet alleen luxe toevoegingen aan je oogverzorging; ze zijn essentieel voor het behouden van een jeugdige, gezonde huid op de lange termijn. Bij Douglas hebben we alleen de beste producten voor jou geselecteerd. Bestel vandaag nog voor 22:00 uur en geniet morgen al van je items. Bij elke bestelling mag je ook twee samples uitkiezen zodat je kan proberen wat voor jou het beste werkt. Door producten als ooggel of night repair gel voor je ogen op te nemen in je dagelijkse huidverzorgingsritueel, kun je genieten van een frisse, heldere oogopslag en een stralende huid, zelfs terwijl je slaapt. Dus, investeer in hoogwaardige ooggel en night repair gel voor ogen en geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient!