• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.


terug 1 2

Meer dan een aftershave!

Elke man verdient een unieke aftershave die past bij zijn persoonlijke smaak en stijl. De aftershaves van Douglas zijn verfrissend, herstellend en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan aantrekkelijke en mannelijke geuren.

De keuze voor een aftershave is niet louter gebaseerd op zijn herstellende en verfrissende functie na het scheren. Het is een verlengstuk van het imago, de persoonlijkheid en de smaak van de gebruiker. Het is dan ook niet voor niets dat veel aftershaves worden ontwikkeld door grote namen in de modewereld. Ontwikkelaars van hedendaagse mode weten als geen ander hoe belangrijk het is dat accessoires, waaronder aftershaves, moeten aansluiten bij de belevingswereld van de consument. Aftershaves bieden elke man optimaal comfort na het scheren en een verfijnde geur waarmee men zich vol zelfvertrouwen profileert.

Aftershave balsem en lotion voor de gevoelige huid

Naast de klassieke aftershaves die middels een verstuiver of via de hand worden aangebracht op de pas geschoren huid, is er ook een ruime keuze uit aftershave balsems en lotions. Met name mannen die gevoelig zijn voor huidirritaties na het scheren, hebben baat bij een aftershave balsem of een lotion. Een aftershave lotion of balsem bevat geen alcohol, is verfrissend en stimuleert een snel herstel van de huid na het scheren. Ook voor mannen die geen gevoelige huid hebben, is het verzachtende effect van een aftershave balsem of een lotion onmiddellijk merkbaar.

Voor iedereen de juiste aftershave!

Tegenwoordig kunt u keuze maken uit een ruim assortiment aan aftershaves van de meest toonaangevende merken zoals Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Gucci, Yves Saint Laurent en nog veel meer. Alle aftershaves in de online shop van Douglas hebben een unieke en verfijnde geur zodat elke man de keuze heeft uit een product dat aansluit bij zijn eigen smaak en lichaamsgeur. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples.