Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

HAIR GOALS

Hair care, maar dan 100% cruelty-free!

Bumble and bumble is your hair’s best friend. Het haarmerk begon in 1977 met een kapsalon in NYC en staat vandaag bekend om haar innovatieve rebelse creaties. Mode zit in hun DNA. Style je lokken met deze iconische producten: van haarlak tot haarmousse, speciaal ontwikkeld om rockstar kapsels te creëren! Gepassioneerd door de kunst van het haar.

GET THE GOOD STUFF

No more bad hair days!

The #1 hydration

Bb. Hairdresser's Invisible Oil

Hydrateert droog en beschadigd haar met een krachtige mix van 6 olieën. Gezonder haar in no time!

ONTDEK HIER

Curl-loving

Bb. Curl

Voor meer gedefinieerde, gladdere krullen of golvend haar met een gezonde glans.

ONTDEK HIER

We want volume

Bb. Thickening

Geeft fijn haar beweegbaar volume. Voor de ‘big hair’ look dat heel de dag blijft.

ONTDEK HIER

Deep hair repair

Bb. Bond-Building

Herstelt haar dat beschadigd is door hitte of chemische factoren met een ultra-rijke honing formule.

ONTDEK HIER

Beat the heat

Bb. Heat Shield

Bb.Heat Shield beschermt het haar tegen hitte styling tools zodat je kan stylen with confidence.

ONTDEK HIER

Beachy waves

Bb. Surf

Voor beachy waves en gloven. De Surf lijn geeft vacation vibes het hele jaar door.

ONTDEK HIER

Cool blonde vibes

Bb. Illuminated Blonde

Illuminated Blonde helpt blond haar op te lichten, de kleur te neutraliseren en versterken.

ONTDEK HIER

Dry shampoo fix

Bb. Prêt-à-powder

Droogshampoos die een snelle oplossing bieden. Reinigt en geeft volume van aanzet tot punt.

ONTDEK HIER

Hydration for days

Bb. HIO Ultra Rich

Voedt het haar van hoofdhuid tot punten en biedt tot 72 uur hydratatie en anti-frizz bescherming.

ONTDEK HIER

BESTSELLERS

Bumble and bumble.

(109)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Bumble and Bumble

Bumble and Bumble was oorspronkelijk een haarsalon in New York, opgericht in 1977 door Michael Gordon. Het volgende jaar behoorde de salon al tot de top tien haarsalons in New York. Dat bleef het tot 1990, toen de eerste Bumble and Bumble haarverzorgingslijn op de markt kwam. Al snel ontdekten sterren zoals Jessica Biel de Bumble and Bumble-producten.

Haarverzorging van Bumble and Bumble

Bumble en Bumble biedt voor elke haarbehoefte de passende producten, zoals shampoo, conditioner, oliën, leave-ins en meer. Ook bij het stylen van het haar hecht Bumble and Bumble belang aan voedende ingrediënten die de eerdere zorg op de best mogelijke manier ondersteunen.

Bumble and Bumble shampoo

De shampoos van Bumble and Bumble lossen elk bad-hair probleem op. Er zijn zowel shampoos voor krullend haar als voor fijn haar of haar zonder volume. De Bumble and Bumble Curl-shampoo bevat geen alcohol, parabenen, weekmakers en sulfaten - uw haar is minder gestrest en droogt niet zo snel uit!

Heeft u snel last van fijn, plat haar, dan is de Bumble and Bumble Thickening shampoo geschikt voor u. De ultralichte textuur zal uw haar niet extra belasten. Het haar krijgt meer volume, lijkt voller en glanst. De Bumble and Bumble Creme de Coco shampoo is de perfecte verzorging voor normaal haar. De shampoo is geschikt om iedere dag te gebruiken en zorgt voor fris en gezond haar.

Bumble and Bumble conditioner

Ontdek als aanvulling op de shampoos ook de verzorgende Bumble and Bumble conditioners. De Mending Conditioner is een milde formule die beschadigd haar voedt en verzorgt. Of probeer de Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil conditioner. Een rijke verzorging die geen vet laagje achterlaat op het haar. Het vermindert gespleten haarpunten en voorkomt afbreken van het haar. Verzorgende ingrediënten, zoals macadamia olie en kokosolie maken het haar soepel en laten het glanzen.

Voor krullend haar is er de Bumble and Bumble Curl Curl Conditioner. Dit is een krachtige 3-in-1 formule die zorgt voor gedefinieerde krullen met veerkracht. Vrij van alcohol, sulfaten, parabenen en weekmakers. Voor normaal haar en dagelijks gebruik, kunt u de Creme de Coco conditioner gebruiken in combinatie met de gelijknamige shampoo.

Bumble and Bumble leave-in en haarolie

Haarolie en leave-in verzorging zijn een onderdeel in menig haarverzorgingsroutine. Omdat de producten niet worden uitgespoeld, hebben ze genoeg tijd om het haar optimaal te voeden. De Bumble and Bumble Do Not Blow It Hair Cream is een uitkomst voor ieder haartype. De crème wordt ingemasseerd op handdoek droog haar en ondersteund de natuurlijke haarstructuur. Het haar voelt soepel, ziet er gezond uit en is optimaal gehydrateerd.

Speciale haaroliën, zoals de Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil, zijn effectief tegen pluizig haar. Beschadigd, bros haar wordt in een mum van tijd hersteld, waardoor het er weer gezond en sterk uitziet. De lichte olie wordt snel door het haar geabsorbeerd en geeft niet af. De hoogwaardige ingrediënten – kokosolie, amandelolie en arganolie zijn een waar wondermiddel tegen droog en beschadigd haar.

Bumble and Bumble haarmasker

Wie droomt er nou niet van prachtig haar op het moment dat u ’s ochtends opstaat? Bumble and Bumble maakt het mogelijk met het While You Sleep haarmasker. Het nachtmasker herstelt zwaar beschadigd haar, dat is aangetast door verf, hitte of de zon. Kamilleolie en vitamine E verzorgen het haar en beschermen het tegen nieuwe beschadiging. Uw hoofdhuid wordt gekalmeerd en er komen sterke, nieuwe haren terug. Breng het masker eenvoudig aan in uw droge haar en laat het 20 minuten of gedurende de nacht inwerken. De volgende ochtend geniet u van levendig, glanzend haar!

De meeste haarmaskers worden aangebracht na de reiniging van het haar met shampoo. Dat geldt niet voor het Hairdresser's Invisible Oil Balm-To-Oil Pre-Shampoo Haarmasker. U masseert het product één keer per week in uw droge haar en laat het gedurende 20 minuten inwerken. Vervolgens spoelt u uw haar uit met shampoo en conditioner. Hoogwaardige ingrediënten, zoals arganolie en kokosolie zijn vochtinbrengend en uw haar wordt zichtbaar glanzender.

Droogshampoo van Bumble and Bumble

U kent het vast wel: soms heeft u gewoon geen tijd om uw haar te wassen, drogen en stylen. Of misschien ontbreekt het volume, hoewel de punten er nog steeds goed verzorgd en mooi uitzien. Hier komt de Bumble and Bumble Dry Shampoo in het spel. De transparante droge shampoo maakt uw haar in een handomdraai vrij van overtollig vet en talg, maar geeft het ook een langdurig volume. Het is verrijkt met hibiscus-extracten. De droogshampoo laat geen witte resten achter, dus u kunt het van de wortel tot de uiteinden gebruiken. Bumble and Bumble heeft niet alleen transparante droge shampoo in haar assortiment, maar ook een die geschikt is voor verschillende haarkleuren.

Styling met Bumble and Bumble

Na de juiste verzorgingsroutine volgen de Bumble and Bumble stylingproducten. Verschillende oliën, wax en crèmes helpen u om uw haar in de gewenste vorm te krijgen en het voor een langere tijd te fixeren. Neem voor flexibele stijlen en texturen de Bumble and Bumble Sumotech Hair Cream. De romige textuur is gemakkelijk kneedbaar en geeft uw haarstyling een flexibele afwerking. Voor maximale ondersteuning is er de Bumble and Bumble Sumoclay haarwax. Het geeft uw haar een stabiele hold, maar minimaliseert de glans. Het resultaat is een moderne look met een matte afwerking, die geen residu in het haar heeft.