Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Gedreven door Biowetenschap

Biotherm huidverzorging combineert de kennis van de biotechnologie met de kracht van de natuur. Voor vrouwen en mannen die hun huid willen beschermen voor en herstellen van de dagelijkse schade veroorzaakt door het hectische leven in de stad.

Ontdek de schoonheidswereld van Biotherm

Life Plankton™ Elixir

Een lichte anti-agingserum dat de droge huid een herstellende en kalmerende boost geeft.

Ontdek meer

Blue Therapy Uplift

Dit serum maakt de huid gladder en steviger. Rimpels worden zichtbaar verminderd en gezichtscontouren worden geherdefinieerd.

Ontdek meer

Aquapower Advanced Gel

De gel hydrateert, versterkt de huidbarrière en beschermt de huid tegen dagelijkse agressies, zoals de zon, rook of uitlaatgassen. Een droge huid wordt weer gehydrateerd.

Ontdek meer

Blue Retinol Night Serum

Dit gezichtsserum helpt zichtbaar rimpels en fijne lijntjes in het gezicht te verminderen en de huid te egaliseren.

Ontdek meer

Lait Corporel L'Original

De lotion helpt de huid om soepel en satijnachtig te worden door te focussen op de hydratatie terwijl het de huidbarrière helpt te versterken.

Ontdek meer

Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream

Voor een langdurige hydratatie en verfrissend gevoel. Het helpt de huid te beschermen en geeft een zichtbaar stralendere, vollere en gerevitaliseerde huid.

Ontdek meer

Innovatief en duurzaam

Biotherm is de expert op het gebied van Biotechnologie en Biowetenschap die haar haar krachtige en veilige ingrediënten voor het compleet assortiment van premium producten ontwikkelt op een natuurlijke en duurzame manier. Het meest iconische ingrediënt Life Plankton wordt al sinds 1952 gebruikt en heeft haar oorsprong uit de thermale bronnen van de Franse Pyreneeën.

Voor jou samengesteld

Biotherm

(100)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Bijzondere geurervaringen met Biotherm

De geuren van Biotherm maken indruk met hun verscheidenheid aan fruitige, kruidige en bloemige aroma's. Houdt u van verfrissend en sprankelend? Probeer dan ’Eau d'Energie' en laat u verwennen door de geur van sinaasappel, citroen en mandarijn.

Gezichtsverzorging van Biotherm voor elk huidtype

Ieder mens is uniek - dit geldt ook als het gaat om onze huid. Zo individueel als uw karakter, zo zijn uw behoeften met betrekking tot de verzorging van uw huid. In de gezichtsverzorgingsreeks van Biotherm vindt u onder andere crèmes, oliën en toners. Heeft u een droge huid? Dan is een vochtinbrengende crème de juiste keuze. Als u een vette huid heeft, is het aanbevolen erg rijke producten te vermijden. Biotherm houdt rekening met zowel de droge en onzuivere huid als de gecombineerde huid. Het gevoelige gebied rond de ogen verzorgt u met de oogverzorging, zoals bijvoorbeeld de crème 'Total Eye Revitalizer'. Het 'Eye Opening Serum' zorgt ervoor dat de oogleden steviger lijken. Bovendien helpt het om rimpels te verminderen en kan het ook worden gebruikt als wimperserum. Zelfs met frequente toepassing van mascara worden de wimperharen niet broos.

De gezichtsolie 'Liquid Glow' helpt de eerste tekenen van huidveroudering te corrigeren. De serie 'Skin Oxygen' bestrijdt de effecten van schadelijke milieu-invloeden en omhult de huid beschermend. Met de gezichtsgel 'Aquasource Everplump' geeft u uw huid een hydratatie-boost. Ontdek ook de verbluffende effecten van de 'Blue Therapy Serum-in-Oil'. Verrijkt met omega-3 en omega-6 vetzuren en plantaardige oliën, draagt het bij om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Gunt u zichzelf even een pauze? Gebruik dan het kalmerende gezichtsmasker 'Wonder Mud', dat u een echt wellness-gevoel geeft. Het reinigt de poriën en laat uw huid stralen.

Als u op zoek bent naar een vochtinbrengende gezichtscrème die tevens dekking geeft, dan kunt u de 'Aquasource BB-Cream' proberen. Geniet van ultieme gezichtsverzorging met de kracht van plankton met het 'Deep Serum' uit de Aquasource-serie. Verrijkt met essentiële voedingsstoffen stimuleert het de regeneratie van uw huidcellen. Een supplement voor anti-aging verzorging is de 'Cooling Gel'. Dankzij de verfrissende, olievrije formule wordt het product snel opgenomen en blijft de huid van nature mooi. Een zachte reiniging voor alle huidtypen, zelfs voor de delicate huid, wordt mogelijk gemaakt met het reinigingsschuim en gezichtstoner met micellen. Dit ingrediënt verwijdert vuil en verontreinigende stoffen snel en effectief. In combinatie met het serum 'Strengthening Concentrate' en de 'Total Renew Oil' werkt het als een gezondheidskuur voor uw huid. De rijke reeks gezichtsverzorgingsproducten wordt afgerond met reinigende peelings, foundations, make-up removers, toner en reinigingsmelk.

Biotherm Homme - Herenverzorging op het hoogste niveau

De tijd dat hoogwaardige verzorgingsproducten exclusief voor dames beschikbaar waren, is allang voorbij. Sinds 1985 omvat het assortiment van Biotherm producten van hoge kwaliteit die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van de man te voldoen. De 'Homme'-serie combineert de beste ingrediënten uit de natuur en wetenschap tot een efficiënte verzorgingservaring. Van aftershave en douchegel tot gezichtscrème, met 'Age Fitness' dekt het assortiment elke verzorgingsstap. De 'Aquapower'-serie zorgt voor reiniging in de ochtend of avond. De 'Force Supreme'-gezichtscrème zorgt voor een anti-aging behandeling. Het heeft een extreem verkwikkend effect, vooral als u het combineert met het gelijknamige serum en de ooggel. Wilt u er na een korte nacht fit en uitgerust uitzien? Dat is geen probleem met de 'Total Recharge'-oogcrème, die dankzij het verkoelende effect snel donkere kringen vermindert. Zo ziet u er fris en fit uit, zelfs na een korte nachtrust.

Lichaamsverzorging van Biotherm: het all-round feel-good-pakket

Hoogwaardige verzorging van de huid, gecombineerd met uitzonderlijke geurbelevenissen - dat is Biotherm. Met de bodylotion, bodymilk, bodyspray en handcrème verwent u uw huid optimaal. Luxueuze verzorging wordt gegarandeerd door 'Oil Therapy'. De bodylotion 'Celluli Eraser' met cafeïne en citrusgeuren zorgt voor de optische vermindering van cellulitis effecten. Ontspanning of energie krijgt u - afhankelijk van uw behoefte - van het doucheschuim uit de serie 'Bath Therapy', dat bijzonder zacht is voor de huid. Een daaropvolgende peeling geeft uw lichaam een soepel en zacht gevoel.

Verfijnde verzorging van Biotherm in een serie

Biotherm heeft ondertussen verschillende verzorgingsreeksen ontwikkeld. Met name de droge huid wordt optimaal verzorgd met de 'Aquasource'-serie, omdat deze producten bevat die voor intensieve hydratatie zorgen. De gezichtsgel 'Everplump' en 'Cocoon', het diepreinigende 'Deep Serum' en de revitaliserende oogcrème zullen uw huid een frisse uitstraling geven. Voor reiniging gedurende de nacht brengt u de 'Night Spa' gezichtsgel aan. De regenererende anti-aging verzorging van de 'Blue Therapy'-producten vermindert de zichtbare tekenen van veroudering en laat uw huid opbloeien. De gezichtsbehandeling 'Red Algae Uplift' heeft een verfrissend werking met een opbeurend effect. De 'Multi Defender'-gezichtscrème biedt bescherming tegen UV-A- en UV-B-straling en bestrijdt pigmentvlekken en rimpels. Uw huid ziet er optisch jonger en vitaler uit met regelmatig gebruik van het 'Accelerated Serum'. Masseer het in uw gezicht, bijvoorbeeld voordat u uw make-up aanbrengt.

Inspirerende productlijnen van Biotherm

Met de 'L’eau'-serie van Biotherm krijgt u een eersteklas aroma- en verzorgingservaring. 'Eau d´Energie', 'Eau Pure', 'Eau Vitaminée' - ook verkrijgbaar als douchegel - of 'Eau Relax': Ze hebben allemaal vele beautyfans betoverd. Biotherm ontwikkelde de serie 'Pure.Fect Skin' voor het verminderen van onzuiverheden op de huid. Het antibacteriële middel bestrijdt de oorzaken langdurig en grondig. Hoogwaardige mannenverzorging vindt u in de T-Pur-artikelen.