Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

DE NIEUWE GEUR

Cloud Pink

Cloud Pink is een sensuele mix van amberachtige houtsoorten, mos en een vleugje gezoete praline. De reis begint met een fluweelzachte mix van rijke bessen en sprankelend fruit, terwijl de delicate bloemigheid van vanille-orchidee je omhult met vederlichte, katoenachtige wolken. De blijvende indruk, een warme mix van verslavende, huidsensuele musk en amberhout verwennen de zintuigen.

Cloud Pink

DE NIEUWE GEUR

Licht en modern. De nieuwste geur Cloud Pink is geïnspireerd op Ariana's magnetische optimisme en zelfvertrouwen. Het is een sensuele mix van noten zoals amberhout, mos en een vleugje gezoete praline die zich om je heen wikkelen als zoete katoenachtige wolken. Ontdek de nieuwe geur nu!

Ontdek alle geuren

MOD Blush & MOD Vanilla

Deze unieke geuren vieren zowel de kracht van dualiteit als de vrijheid van expressie. Het innovatieve en sexy nieuwe geurduo Mod Vanilla en Mod Blush creëert een intieme maar krachtige ervaring.

Ontdek nu

Cloud

Ariana Grande Cloud is dromerig, verleidelijk en simpelweg onweerstaanbaar. De flacon in het speelse Cloud-design is net zo uniek als het Eau de Parfum dat het omhult.

Ontdek nu

R.E.M.

Naar een van haar favoriete eigen nummers presenteert Ariana Grande R.E.M., een geur die haar doet denken aan de droomwereld van de sprankelende en zorgeloze jaren 60.

Ontdek nu

God is a Woman

God is a Woman prikkelt de zintuigen met een verleidelijke frisheid - Ariana Grande's inspiratie voor het Eau de Parfum was de kracht en schoonheid van de natuur.

Ontdek nu

Ariana Grande

(19)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Ariana Grande-parfum koop je bij DOUGLAS

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande ken je ongetwijfeld van hits zoals Dangerous Woman, God Is a Woman en Thank U, Next. De popster boekt wereldwijd succes met haar uitgesproken stem, krachtige performance en speelse persoonlijkheid. Ariana scoort niet alleen goed in de hitlijsten, maar ook in de parfumbranche. In 2015 lanceerde ze haar eerste geur, ARI. Daarna volgden onder andere Sweet Like Candy en Moonlight. Bestel jouw Ariana Grande-parfum eenvoudig in de Douglas-webshop en ruik net als jouw idool!

Ga jij voor een Ariana Grande-eau de parfum of -bodymist?

De geuren van Ariana Grande zijn verkrijgbaar als eau de parfum of als bodymist. Wat het verschil is? Om de hele dag naar de geur te ruiken, kun je het beste voor een Ariana Grande-eau de parfum kiezen. Deze heeft sterkere geuraccenten, waardoor de geur net wat opvallender is en langer blijft hangen. Zo geniet je de hele dag van het luchtje. De meeste parfums zijn verkrijgbaar in flesjes van 30 mililiter. Leuk, want zo kun je in plaats van één grote fles drie verschillende geuren uitproberen. Wil je juist liever een wat subtielere geur om je heen? Ga dan voor de bodymists, een soort Ariana Grande-eau de toilette. De geur hiervan is iets minder sterk en juist lekker zacht. De bodymists zijn dan ook heerlijk om op je kleding en haar te sprayen. Ze zijn verkrijgbaar in de iconische ARI-geur en in de geur Sweet Like Candy.

Het nieuwste Ariana Grande-luchtje

Het parfum-avontuur van Ariana begon bij de geur ARI: met fruitige topnoten van framboos, peer en grapefruit, bloemige hartnoten van rozen, lelies en vanille en basisnoten van muskus en hout, met tenslotte een zoete touch van marshmellow. Dit is een energiek en verleidelijk geurtje in een prachtige fles die eruit ziet als een diamant. En wat dacht je van het Thank U, Next-geurtje? Het leuke gebroken roze hart-flesje is een echte must-have. Het parfum doet denken aan ARI, maar dan met een zomers vleugje kokosnoot erdoorheen. Dit is een heerlijk vrolijk luchtje waarmee je sowieso zelfverzekerd de deur uitstapt! De nieuwste toevoegingen aan de Ariana Grande-producten zijn MOD Blush & MOD Vanilla. Beide parfums zijn sensueel maar toch krachtig. Houd je van bergamot, passievrucht, framboos, roze peper, rozenblaadjes, magnolia, peer, hout en muskus? Kies dan voor MOD Blush. Ben jij meer van de vanille, cacao, praline, jasmijn, freesia, pruim en muskus? Dan is MOD Vanilla jouw geur.

Vind jouw favoriete Ariana Grande-parfum bij DOUGLAS

Ben je enthousiast geworden over de heerlijke geurtjes van Ariana Grande? Breng een bezoekje aan een van de Douglas-winkels, test ze allemaal en ontdek welke het beste bij jou past. Ben je er al helemaal uit of wil je jouw Ariana Grande-parfum gewoon liever online bestellen? Dat kan eenvoudig en snel in de webshop van Douglas. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo wordt jouw pakketje (vanaf €20,-) gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je ‘m de volgende dag al in huis. Dat is dus ook gelijk een handige tip voor als je last minute nog een cadeautje nodig hebt! Daar zijn de Ariana Grande-producten trouwens perfect voor, want de flesjes zien er stuk voor stuk uit als ware kunstwerkjes voor in je badkamer. Verder krijg je bij elke bestelling twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen.