Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

UV Plus 5P
Zonnecrème

30 ml
Adviesprijs€ 45,30
€ 34,95
Je bespaart 22%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.805654
SPF50+
EigenschapSpf Bescherming
ToepassingsgebiedGezicht
Deze UV Plus 5P verzorging tegen UV-stralen en vervuiling van Clarins biedt een efficiënte bescherming tegen vijf soorten vervuiling: luchtvervuiling, vervuiling binnenshuis, pollen, blauw licht en fotovervuiling. De lichte crème-gel wordt snel opgenomen door de huid voor een onzichtbare finish. Een biologisch extract van mangobladeren versterkt het zelfverdedigende vermogen van de huid met 64%*. Hydrateert en verzorgt de huid dankzij 74%** van de ingrediënten die bestemd zijn om de huid te verzorgen. * Ex vivotest op fotovervuiling, meting van loricrin. ** Exclusief de filters, conserveringsmiddelen en kleurstoffen die 26% van de formule vormen.

Beschermt tegen UV-stralen en vijf soorten vervuiling. Hydrateert de huid.

Onze innovatieve bescherming speciaal voor in de stad is nu geavanceerder dan ooit. De formule is ontwikkeld met behulp van 30 jaar expertise op het gebied van bescherming tegen UV-stralen en vervuiling.

86%* van de vrouwen geeft aan dat UV Plus beschermt tegen alle soorten vervuiling. 55%** Huidbeschadiging door blauw licht is verminderd met 55%** 66%** Huidbeschadiging door vervuiling van zowel binnens- als buitenshuis is verminderd met 66%** 100%**Huidbeschadiging door fotovervuiling is verminderd met 100%** Huidbeschadiging door pollen is verminderd met 57%***

*Tevredenheidsonderzoek – 112 vrouwen – 28 dagen.
** Ex vivotest – meting van geoxideerde eiwitten - UV Plus in transparant.
*** In vitro test op herstelde huid, meting van de IL-8 productie, UV PLUS in transparant.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.