Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Neo MetricYouth Activating
Nachtcrème

50 ml
€ 55,00
€ 1.100,00 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.272312
GeurnootRomig
Leeftijd30+
ConsistentieCrème
Huid typeRijpe Huid
EigenschapAnti-Aging, Revitaliserend, Langdurig, Hydraterend
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedGezicht
De Neometric Youth Activating Night Cream van Dr Irena Eris is een extreem effectieve nachtcrème die het revitalisatieproces van de huid activeert, waardoor de huid er veel jonger uit gaat zien.

De crème bevat een innovatief Fluxelen™ complex dat de celintegriteit herstelt en de conditie en het uiterlijk van de huid verbetert zodat het jonger oogt. De diepte van zichtbare rimpels worden vermindert en de crème zorgt voor een optimale hydratatie en voldoende voeding tijdens het herstel van de huid in de nacht. Zo wordt u ’s ochtends wakker met een jeugdige uitstraling.

Neometric is een anti-aging lijn gericht op de 50+ huid. Na vele jaren van onderzoek naar de glycobiologie van de huid, is deze innovatieve huidverzorgingslijn ontwikkeld. De lijn bevat ingrediënten de synthese van proteoglycanen stimuleert, die naast elastine en collageen bijdraagt aan het behouden van een jonge, stralende huid. De oplossing zit in het Fluxelen™ complex die de juiste concentratie van proteoglycanen herstelt. De lijn bestaat uit een dagcrème, een nachtcrème en een anti-rimpel serum voor de ogen en lippen. 
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.