Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies
30 ml
€ 50,49
€ 168,30 / 100 ml
, Inclusief BTW
60 ml
€ 65,64
€ 109,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.967094
Cadeau voorVerjaardag

Mercedes-Benz Woman

The Star Fragrance, Eau de Parfum.

De kracht van delicatesse
Een betoverende, luxueuze, onverwachte geur gecreëerd om de persoonlijkheid van een vrouw te accentueren en te verheffen. Een prachtig verhaal over vrouwelijkheid en zelfverzekerdheid, dat haar hult in een geurige aura van delicatesse.

Mercedes-Benz Woman is een zeldzame, gourmandgeur samengesteld door een vrouw - de veelgeprezen meesterparfumeur Honorine Blanc - voor vrouwen. Een vrouw die vrouwen kent en begrijpt, die hun verlangens met intuïtie en savoir-faire herkent en erkent.

Mercedes Benz Woman Eau de Parfum: Een weelderige, luxueuze, uiterst vrouwelijke geur.

Het verhaal begint met de subtiele intensiteit van de Braziliaanse Gardenia, die zijn sensuele tonen op de zure basis van zwarte bes bladeren schrijft, verzacht door het vruchtvlees van peer.
Dan komt Oranjebloesem, waarvan de warme, poederachtige akkoorden worden begeleid door de bedwelmende, betoverende geur van jasmijn.
En tot slot verlengt de luxe van een rijk, verfijnd akkoord samengesteld uit sandelhout, vanille, muskus en kasjmierhout dit verslavende, gourmandboeket.

Het object van verlangen.
Sensuele rondingen vormen deze flacon uit één stuk, ontworpen met de precisie en het veeleisende oog van een eigentijds object. Verfijnd ontwerp voor een geïnspireerde sculptuur. In het hart van de parelmoerachtige, fluweelzachte fles omarmt de doorzichtigheid van glas de legendarische ster.
Zuiverheid en transparantie, kracht en delicatesse, finesse en vrouwelijkheid, eenvoud en perfectie - een parfum, een origineel ontwerp, een puur object van verlangen.

Mercedes-Benz Woman: een ster onder de sterren.
Een zelfverzekerde pas, een assertieve stijl, een charmante en elegante uitstraling. De Mercedes-Benz-vrouw heeft het allemaal: charisma, moderniteit en glamour. Onafhankelijk en zelfverzekerd volgt ze haar verlangens en droomt ze groots. In de schijnwerpers of op de catwalk schittert ze. Als een ster onder de sterren.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.