Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Exclusieve nichegeuren

Zo uniek als jij bent!

Highlight jouw persoonlijkheid met een speciale geur. Nichegeuren garanderen een individuele geurervaring, omdat ze ver van de mainstream zijn. Ze worden vaak in kleinere fabrieken geproduceerd, zijn slechts in kleine hoeveelheden verkrijgbaar of er zijn speciale geurcomposities die exquise noten bevatten. Ontdek jouw favoriete nichegeur nu!

Speciale geursamenstellingen

Voor elke persoonlijkheid

Levendig, gedurfd, romantisch of sensueel - geuren zijn veelzijdig en kunnen daarom jouw persoonlijkheid highlighten met individueel passende nuances. Laat jouw persoonlijkheid stralen.

Wat onderscheidt nichegeuren?

Met deze geurcomposities laten de parfumeurs hun creativiteit de vrije loop en richten zij zich op de hoogste kwaliteit, maximale exclusiviteit en individualiteit. De vaak minimalistische flacons laten hun inhoud stralen.

1 / 4
Speciale geur

Of het nu gaat om kostbare natuurlijke bloemengeuren of synthetisch geproduceerde ingrediënten - de geuren van nicheparfums moeten aan de hoogste eisen voldoen.

2 / 4
Kostbare oud essentie

Zeer populair onder de nichegeuren is oud, een sensueel verleidelijk ruikende olie die wordt gewonnen uit het oosterse adelaarshout en staat voor een bijzondere luxe.

3 / 4
Individuele moleculaire geuren

Bekend in de nichesector zijn synthetische moleculaire geuren die pas bij contact met de huid, de individuele nuances ontwikkelen en highlighten zo de uniekheid van de drager.

4 / 4

Get inspired: Nichegeuren

(22)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren