Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Rimmel London - Foundation

(6)

Een onweerstaanbare oogopslag met Rimmel eyeliner

Eyeliner – het is een onvervalste klassieker. In de fifties werd de trend gezet door Brigitte Bardot, en sindsdien is de eyeliner niet meer weg te denken uit het modebeeld. Logisch, want eyeliner accentueert de ogen en zorgt voor een heldere oogopslag. Natuurlijk is het wel zaak een goede te kiezen. Met de Rimmel eyeliners bent u verzekerd van langdurige charme.

Welke eyeliner past bij mij?

Het Londense merk Rimmel biedt verschillende eyeliners. Van een oogpotlood tot een liquid eyeliner. Uw keuze voor een bepaald soort eyeliner is afhankelijk van het beoogde effect. Wilt u een niet al te strakke lijn creëren? Een oogpotlood is de ideale basis voor smokey eyes, en biedt de mogelijkheid om de lijn iets te vervagen. Dit zorgt voor een natuurlijk en wat zachter effect. Voor strakkere lijnen à la de sixties zijn de liquid eyeliners het aangewezen middel. Deze Rimmel eyeliners beschikken over een uiterst smal kwastje, waarmee u een haarfijn lijntje kunt zetten. Bent u sportief of fietst u graag door weer en wind? Probeer dan eens de nieuwe Exaggerate Waterproof eyeliner. Deze eyeliner is makkelijk aan te brengen en vlekt niet. Zo is een glamorous look verzekerd, van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes!

De juiste eyeliner: een kwestie van kleur bekennen

Door de jaren heen zijn er talloze eyeliner trends geweest. Van de Cleopatra look tot cat eyes, smokey eyes en subtiele lijnen. Veel vrouwen denken bij het woord 'eyeliner' direct aan zwart. Dat hoeft echter niet! De Rimmel eyeliners zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van blauw tot smaragdgroen, bruin of antraciet. Bent u gezegend met lichtblonde, rode of grijze lokken? Een Rimmel eyeliner in antraciet of donkerbuin heeft hetzelfde effect als zwarte eyeliner, maar oogt vaak net iets subtieler. En heeft u er al eens aan gedacht om de kleur van uw eyeliner af te stemmen op uw ogen? Groene ogen lijken nóg groener met eyeliner in dezelfde kleur. Hetzelfde geldt voor blauwe, grijze of bruine ogen. Kortom: reden genoeg om Rimmel net dat ene streepje voor te geven!