Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Ontdek de wereld van La Prairie

Wat als de zoektocht om tijd terug te winnen niet alleen gaat over het verlengen van het leven met meer jaren, maar ook over het geven van meer leven aan die jaren? Deze zoektocht is La Prairies belofte geworden - een belofte van tijd.

DE ICONEN VAN LA PRAIRIE

Skin Caviar Liquid Lift

Skin Caviar Liquid Lift bevat kaviaarparels die bij het aanbrengen transformeren in een krachtig en verstevigend serum.

Naar het product

Skin Caviar Luxe Cream

De nieuw geformuleerde/vernieuwde Skin Caviar Luxe Cream is een feest voor de zintuigen en het summum van exclusiviteit. Zij verzorgt de huid en is het ultieme resultaat van luxueuze versteviging.

Naar het product

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream

Deze luxueuze crème bestrijdt alle tekenen van huidveroudering. De unieke formule is geïnspireerd op celtherapie en bevat het Exclusive Cellular Complex.

Naar het product

Platinum Rare Haute-Rejuv. Night Elixir

Het serum voor de nacht met verjongende eigenschappen ondersteunt de huidvernieuwing en voorziet de huid van revitaliserende voedingsstoffen. Ontwaak met een jeugdige, frisse uitstraling.

Naar het product

Skin Caviar Eye Lift

Dit serum bestaat uit twee formules: een innovatieve gel-crème emulsie en La Prairie’s iconische kaviaarparels. De texturen versmelten met de huid en geven haar een frisse en verstevigde uitstraling.

Naar het product

Skin Caviar Luxe Eye Cream

Deze luxueuze verzorging is gericht op de schoonheid van het delicate gebied rond de ogen. De verstevigende en aanspannende eigenschappen perfectioneren het uiterlijk van de huid rond de ogen.

Naar het product

White Caviar Pearl Infusion

Dit krachtige, verhelderende serum richt zich op het lichtreflecterend vermogen van de huid en verbetert de stevigheid.

Naar het product

White Caviar Crème Extraordinaire

Deze luxueuze crème gebruikt de kracht van licht voor een stralende teint en een verfijnde uitstraling.

Naar het product

NIEUWE PRODUCTEN VAN LA PRAIRIE

La Prairie

(46)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

La Prairie kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Laat u inspireren door de Zwitserse visie op schoonheid met de producten van La Prairie. Geïnspireerd door de natuur, in beweging gezet door de wetenschap en verheven door cultuur, dat is La Prairie Switzerland. Na een succesvolle start in Zwitserland is La Prairie ook in Nederland een zeer gewaardeerd cosmeticamerk geworden. Het motto van La Prairie is als volgt: ‘niet jaren toevoegen aan het leven, maar leven aan de jaren'. Met dit in gedachte ontwikkelt La Prairie allerlei producten om uw gezicht weer zo jong te laten voelen. Ontdek snel alle La Prairie-crèmes en andere producten in online in onze webshop.

De fijnste La Prairie-crèmes en andere producten

Laat uw gezicht stralen als nooit tevoren met de La Prairie-producten. Het cosmeticalabel heeft verschillende soorten make-up zoals lippenstift, foundation, oogschaduw en mascara’s. Naast make-up bestaat het assortiment van La Prairie ook uit de fijnste gezichtsverzorgingsproducten. Stel een La Prairie-set samen en creëer zo een unieke huidverzorgingsroutine, waarmee u uw huid jong en flexibel houdt. Kies bijvoorbeeld voor een La Prairie-dagcrème en vul die aan met serums. Tip: de producten van La Prairie zijn niet alleen leuk om zelf te krijgen, maar ook super om cadeau te geven aan iemand anders.

La Prairie online kopen bij Douglas

De producten van La Prairie koopt u natuurlijk gewoon bij Douglas. Dagcrèmes en andere producten van La Prairie bestellen in de Douglas-webshop brengt fijne voordelen met zich mee, zoals een snelle verzending en het uitkiezen van twee leuke geursamples. Het merk heeft veel verschillende soorten producten, daarom is het soms lastig een geschikt artikel te vinden. Komt u er niet helemaal uit? In de Douglas-winkels staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar met advies over de La Prairie-producten, zodat u naar huis gaat met het perfecte artikel.