Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Top coat

(89)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Langer mooie nagels met een top coat voor gellak of nagellak

Iedereen houdt van verzorgde nagels. Maar niet iedereen heeft tijd om twee keer per maand een bezoekje te brengen aan de nagelsalon. Wist je dat je ook gewoon zelf thuis aan de slag kunt? Dit kun je doen wanneer het jou uitkomt én het bespaart je ook nog eens tijd. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste spullen in huis hebt: een fijne vijl, een leuk kleurtje, eventueel een UV-lamp en als kers op de taart een goede top coat. Zo houd je jouw nagels langer mooi én geef je ze een mooie finish. Ontdek alle top coats voor gellak en gewone nagellak bij Douglas en bestel!

Welke top coat nagellak past bij jou?

Je wilt een fijne top coat aanschaffen. Bij Douglas is de keuze reuze. Maar hoe weet je welk product bij jouw wensen aansluit? Laat ons je helpen! Bedenk eerst wat je prioriteiten zijn. Wil je een top coat met een glanzende finish, eentje die lekker goedkoop is of mag het ook een wat luxere variant zijn die extra lang blijft zitten? Op basis daarvan kun je al een hoop producten filteren. Je kunt je ook afvragen of je een top coat voor gewone nagellak wilt, of juist op zoek bent naar een speciale formule voor gelnagellak. En misschien heb je wel een favoriet nagellakmerk zoals Essie, Neonail of OPI. Focus je op waar jij behoefte aan hebt en je vindt zo de juiste top coat in ons assortiment!

Stappenplan: jouw at-home manicure

Ben jij klaar voor jouw at-home manicure met een van onze top coats? Volg dit stappenplan:

1. Bereid je goed voor

Begin met schone en droge nagels. Verwijder eventuele oude nagellak met nagellakremover en zorg ervoor dat er geen vuil of olie achterblijft. Duw daarna voorzichtig je nagelriemen naar achteren met een houten bokkenpootje.

2. Begin met vijlen en vormgeven

Vijl je nagels in de gewenste vorm, bijvoorbeeld rond, ovaal, vierkant, of amandelvormig. Gebruik een milde, zachte vijl en zorg ervoor dat je nagelranden glad zijn en geen scherpe hoeken hebben.

3. Breng de basislaag aan

Breng een dunne laag base coat aan op elke nagel. De base coat beschermt je nagels tegen verkleuring en zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten.

4. Volg met een mooie kleur

Breng daarna de kleurlak aan in dunne, gelijkmatige lagen. Laat elke laag goed drogen voordat je een volgende aanbrengt. Meestal zijn twee dunne lagen voldoende voor een mooie dekking. Dit is hét moment om creatief te zijn en los te gaan met nail art.

5. Maak het af met een top coat (bij gellak én gewone nagellak)

Nu komt het belangrijkste deel: de top coat. Dit doe je niet alleen bij gellak, maar ook bij gewone nagellak. Breng een dunne laag aan voor een professionele finish.

6. Laat alles drogen

Geef je nagels voldoende tijd om volledig te drogen. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de gebruikte producten. Je kunt ook een sneldrogende spray of speciale druppels gebruiken om het proces te versnellen.

7. Verzorg je nagels met nagelriemolie

Breng tot slot wat nagelriemolie aan om je nagelriemen te hydrateren en verzorgen. Dit geeft je manicure een gepolijste uitstraling.

Top coat kopen bij DOUGLAS

Heb je jouw ultieme top coat voor gellak of gewone nagellak gevonden? Bestel deze dan meteen online. Een top coat kopen bij Douglas betekent profiteren van een hele hoop voordelen. Zo is de verzending bijna altijd gratis - en kun je jouw aankoop meestal ook weer kosteloos retourneren. Bovendien mag je altijd wat samples van andere producten kiezen. Ga bijvoorbeeld voor die ene parfum van Gucci of test eens een fijn haarmasker uit. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van beauty!