Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Gezichtsolie

(184)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsolie

Een gezichtsolie is een goede toevoeging aan uw gezichtsverzorgingsroutine. Een olie voor het gezicht houdt uw gezicht stralend, soepel en gezond. Na het reinigen van uw gezicht kunt u een gezichtsolie aanbrengen op de huid. Laat de olie een paar minuten goed intrekken. Voor een ultiem effect kunt u ervoor kiezen om ook nog een gezichtscrème op uw huid te smeren. Wilt u meer weten over beauty en skincare routines? Leer er meer over via onze beauty channel.

Waarom een gezichtsolie gebruiken?

Door de jaren heen wordt u ouder en de huid van uw gezicht dus ook. Uw huid produceert van nature oliën en talg om de huid soepel te houden. Naarmate u dus ouder wordt, produceert uw gezicht minder huidolie. Door de lagere productie van de oliën, in combinatie met de verminderde hoeveelheid collageen, ontstaan er op den duur fijne lijntjes en diepere rimpels in de huid. Daarom adviseren wij u een gezichtsolie te gebruiken. Een gezichtsolie beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf. Verder hydrateert een gezichtsolie de huid, waardoor de vochtbalans goed op peil blijft. Zo zorgt u ervoor dat uw huid jong en flexibel blijft.

Huidolie voor het gezicht verkrijgbaar bij Douglas

Douglas heeft een fijne selectie voor u met de beste gezichtsoliën. Ons assortiment bestaat uit gezichtsoliën voor de normale, gemengde, oudere, droge en vette huid. De gezichtsolie bestelt u eenvoudig in onze Douglas webshop. Bij ons geniet u van prettige voordelen, zoals een snelle levering, gratis verzenden en retour en twee fijne beauty samples. U kunt ook langskomen in een van onze Douglas vestigingen. Hier staan onze beauty professionals dagelijks klaar om u te helpen.