Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

DIOR - Oogschaduw

(3)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Stralende ogen met Dior-oogschaduw

Trek alle aandacht naar jouw ogen toe met de oogschaduw van Dior. Het bekende mode- en cosmeticamerk heeft de perfecte oogschaduw voor jou, voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoekt bent naar een subtiele look of juist all-out wilt gaan met opvallende kleuren. Dior heeft het voor jou. Zo zijn er handige kleurpaletten, zoals de Dior-oogschaduw 5 Couleurs. Hierin zitten 5 kleuren die mooi bij elkaar passen en waarmee jij een prachtige look creëert. Vijf kleuren niet genoeg? Kies van de Dior Backstage-oogschaduw, deze bevat namelijk 9 kleurtjes. Wanneer je liever jouw favoriete kleur in een doosje hebt zitten, kun je kiezen voor een Dior Mono-oogschaduw. Jaarlijks zijn er ook telkens nieuwe Dior Limited Edition-oogschaduw paletten. Bekijk het assortiment van de Christian Dior-oogschaduw in onze webshop of in een van de Douglas-winkels.

Welke oogschaduw van Dior heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten kleuren oogschaduwen van Dior. Welke oogschaduw van Christian Dior bij jou past is afhankelijk van diverse factoren, zoals de kleur van jouw ogen, jouw stijl en de look die wilt creëren. Zo accentueren warme, bruin getinte oogschaduwkleuren groene ogen heel erg. Voor mensen met blauwe ogen brengen lichte kleuren de ogen juist naar voren, zoals lichte nude kleuren. Bij bruine ogen past bijna iedere kleur heel goed. Wil je persoonlijk advies over welke oogschaduw of welk Dior-oogschaduw palet bij jou past? Breng dan een bezoekje aan een Douglas-winkel bij jou in de buurt. Hier staan onze beauty experts voor je klaar om advies te geven over Dior-oogschaduw paletten, nieuwe Dior-oogschaduw, maar ook over andere make-up producten.

Hoe moet ik Dior-oogschaduw aanbrengen?

Er zijn verschillende manieren om de oogschaduw van Dior aan te brengen. Een voor de hand liggende manier is natuurlijk met een penseel of oogschaduw-kwast, maar sommigen doe het ook met hun vingers of andere tools. Er zijn verschillende soorten oogschaduw-kwasten en het is afhankelijk van de look die je wilt creëren welke je nodig hebt. Om oogschaduw van Dior perfect aan te brengen, volg je de volgende stappen: Stap 1: Breng een primer aan op je ooglid. Hierdoor egaliseer je de huid van je ooglid én zorg je ervoor dat de oogschaduw langer blijft zitten. Tip: mocht je geen primer hebben, dan kan een concealer ook helpen. Stap 2: Breng de eerste laag van je oogschaduw aan met een platte oogschaduw-kwast. Stap 3:: Breng je één kleur aan? Ga dan door naar stap 4, maar als je meerdere kleuren aan wilt brengen ga je als volgt te werk. Breng de tweede kleur die je wilt gebruiken aan op de gewenste plek. Doe dit nog een keer wanneer je nog een extra kleur erbij wilt hebben. Stap 4: Blend de kleur of verschillende kleuren met een blending kwast, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Stap 5:: Om het helemaal af te maken kun je nog mascare of eyeliner aanbrengen.

Oogschaduw van Dior kopen bij Douglas: online of in de winkel

Weet jij precies welke Dior-oogschaduw je wilt hebben? Bestel deze dan snel en gemakkelijk in de webwinkel. Plaats een online bestelling en geniet van fijne extra’s, zoals een snelle verzending, gratis verzenden & retour en twee samples als cadeau. De samples mag zelf kiezen en zo leer je nieuwe producten en merken kennen. Daarnaast kun je ook sparen voor leuke kortingen met de Beauty Card. Als Beauty Card Member ontvang je ook persoonlijk beauty advies en krijg je een verrassing op je verjaardag. Dit maakt (online) winkel nóg leuker! ?