Black Friday: 25% korting op ALLES* en 30% korting op ALLE geuren en geursets + gratis keuzecadeaus!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis sample
  Uw gratis sample wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

SERVICE & CONTACT

Waar gaat uw vraag over?

Het is momenteel erg druk op onze klantenservice, onze wachttijd is hierdoor langer dan u normaal gesproken van ons gewend bent. Als u ons nog geen e-mail gestuurd hebt, raden wij u aan ons deze te sturen onder vermelding van uw bestelnummer en klacht. Wij verwerken deze inkomende e-mails op chronologische volgorde. Stuur ons daarom a.u.b. géén reminder: hierdoor worden uw e-mails als nieuw gemarkeerd en later aan ons getoond. Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan en u een passende oplossing te bieden.

Mogelijk heeft u een onjuiste bestelling ontvangen en ervaart u problemen met het bereiken van onze klantenservice. Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan en u een passende oplossing te bieden.

Door vertraging bij onze partner bpost zijn zendingen naar België momenteel 3 tot 6 dagen vertraagd. Bekijk uw actuele pakketstatus in de Track & Trace.

Belt u ons liever?

Onze klantenservice is bereikbaar op:

088 - 368 45 45

Wanneer kunt u ons bereiken?

Onze klantenservice is bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag van 09:30 t/m 13:00 uur