Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Camo Color Corrector
Concealer

2.8 ml
€ 5,00
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.1077334
KleurOrange
EigenschapVerhullen
ToepassingsgebiedOgen, Gezicht

E.L.F. - Camo Color Corrector

Wat is het?
Een lichtgewicht en langhoudende kleurcorrigerende formule in een reeks tinten om verschillende verkleuringsproblemen aan te pakken.
 
Waarom je ervan houdt
Vederlichte kleurcorrigerende make-up die een goede basislaag vormt onder foundations en concealers. Verkrijgbaar in een brede waaier van tinten voor alle kleurcorrecties en alle huidtinten. Langhoudend en zonder ophoping in de huidplooitjes. Volledige dekking met een satijnen finish. Verrijkt met hyaluronzuur voor hydraterende voordelen

Hoofdingrediënten
Hyaluronzuur: Trekt vocht in de huid.
Rozenwater: Bestrijdt roodheid en biedt ontstekingsremmende voordelen.
 
Wil je de kleurcorrigerende make-uptechnieken die je op je sociale feed ziet onder de knie krijgen? Breng je beste camouflage aan en bestrijd verkleuring met onze vederlichte kleurcorrigerende make-up. Verkrijgbaar in een brede waaier van tinten. Elke complementaire kleur is gericht op het neutraliseren van dofheid, roodheid, onzuiverheden, donkere vlekken, kringen onder de ogen en andere verkleuringsproblemen in alle huidtinten. De langhoudende formule vormt een feilloze basis onder foundations en concealers zonder het gevreesde ‘plamuureffect’ of ophoping in de huidplooitjes.
  • Geel: Camoufleert dofheid in lichte tot medium huidtinten.
  • Groen: Neutraliseert roodheid, vlekken, roze wangen en zonnebrand in alle huidtinten.
  • Perzik: Verbergt donkere vlekken, bloedvaatjes, kringen onder de ogen, zonnevlekken en hyperpigmentatie in lichte tot medium huidtinten.
  • Oranje: Verbergt donkere vlekken, bloedvaatjes, kringen onder de ogen, zonnevlekken en hyperpigmentatie in bruine tot rijke huidtinten.
  • Blauwe : Compenseert zichtbaar oranje en gele tinten in de huid.
Uitstekend geschikt voor
Alle huidtypes
Orange