Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

(83)
Dior ForeverMatte Foundation
Foundation

 • +23
30 ml
Adviesprijs€ 63,50
€ 50,80
Je bespaart 20%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.432996
KleurNr. 2N - Neutral
EffectMat
ConsistentieVloeistof
Huid typeAlle Huidtypes
FinishMat, Dekend
EigenschapLanghoudend, Verzorgend, Poriën Verfijnen
Ik ben refillableNee
Ik ben een refillNee
KenmerkenClean Beauty
Product typeFles
ToepassingsgebiedGezicht
CadeautipVerjaardag

Diorskin Forever Matte Foundation is de iconische Dior foundation die niet afgeeft en 24 uur* lang een perfecte teint biedt. Dankzij de formule die is samengesteld uit 86% florale huidverzorgingbasis, geeft deze vloeibare foundation de huid een langdurig gevoel van comfort en laat het de huid ademen, terwijl de kwaliteit van de huid constant wordt verbeterd.

De Dior Forever foundation is getest in warme, vochtige en transpirerende omstandigheden en biedt een natuurlijke matte make-up finish zonder glans, gedurende de hele dag. De foundation egaliseert de teint, vernauwt zichtbaar de poriën en strijkt de huid glad.

Deze nieuwe generatie clean** foundation is samengesteld volgens een strikte lijst van ingrediënten. Verrijkt met extracten van iris, wilde viooltjes, roos en Oost-Indische kers onthult deze dag na dag een mooiere huid.

Niet comedogeen. Getest op een gevoelige huid. Draagt bij aan de bescherming tegen UVA, UVB en blauw licht.

VOORDELEN
Dior Forever zorgt voor een onberispelijke teint tot wel 24 uur* lang met hoge perfectie en een natuurlijke matte finish, zonder maskerend effect. De huid is onmiddellijk egaler en gematteerd. Deze foundation met een concentratie van florale huidverzorging verbetert dagelijks zichtbaar de kwaliteit van de huid.
In slechts 1 week lijkt de huid minder glanzend***.
In slechts 1 maand is de huid zichtbaar mooier en zijn de poriën verfijnt***.

FORMULE
De Dior Forever Foundation is samengesteld op basis van pigmenten van minerale oorsprong die zich aanpassen aan de natuurlijke kleur van de huid en 24 uur* lang kleurbehoud bieden.

Dior streeft naar duurzame schoonheid: deze nieuwe generatie clean** foundation onthult een verantwoorde formulering die volledig voldoet aan het Dior handvest, door de volgende ingrediënten uit te sluiten: parabenen, aluminiumzouten, diëthylftalaat, BHA en cyclische siliconen. Lees hieronder meer over de volledige lijst van uitgesloten ingrediënten**.
De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten garanderen optimale veiligheid en buitengewone zuiverheid. De verpakking is verantwoord, recyclebaar en gemaakt van gerecyclede materialen****.

De concentratie van florale huidverzorging wordt onthuld in het hart van de foundation: wilde viooltjes voor hydratatie, de Oost-Indische kers voor een stralende teint, de roos om de huidtextuur te verfijnen en iris voor haar beschermende eigenschappen. Deze florale extracten verbeteren de kwaliteit van de huid en behouden de hydratatie, voor een zichtbaar mooiere huid dag na dag.

KLEUREN
Diverse kleuren die 24 uur* lang hoge perfectie bieden dankzij een minerale coating van pigmenten. 100%***** van de vrouwen heeft haar kleur gevonden met Dior Forever. Kleuren zijn niet veranderd: indien u Dior Forever al eerder heeft gebruikt, bestel uw gebruikelijke kleur.

* 24 uur draagcomfort: instrumentele test met 20 vrouwen. Florale huidverzorging: het minimale percentage dat gebruikt wordt als foundation basis zorgt dat de huid gehydrateerd blijft voordat kleur wordt toegevoegd.
** Clean: een strikte selectie van ingrediënten. Deze nieuwe generatie foundation onthult een nieuwe Dior formule door de volgende ingrediënten in de formule uit te sluiten:

 • BHA (Butylhydroxyanisol)
 • Cyclohexasiloxane
 • Cyclopentasiloxane
 • Diëthylftalaat
 • Formaldehyde donors
 • Homosalaat
 • Palmolie en niet-RSPO* gecertificeerde palmoliederivaten (* Tafelronde over duurzame palmolie)
 • Ingrediënten afkomstig van genetisch gemodificeerde soorten (GGO* - * Genetisch gemodificeerde organismen)
 • MIT / MCIT (Methylisothiazolinon / Methylchloorisothiazolinon)
 • Octocryleen
 • Oxybenzon en andere benzofenonen
 • Parabenen
 • Aluminiumzouten
 • Triclocarban
 • Triclosan
 • TEA (Tri-ethanolamine) / ETA (Ethanolamine)

*** Glans: consumententest met 123 vrouwen. Sprankeling van de huidkwaliteit en zichtbaarheid van de poriën: zelf-evaluatie door middel van een vragenlijst met 32 vrouwen.
**** De glazen flacon van de Forever foundation bevat 15% gerecycled glas en de plastic dop bestaat voor 100% uit gerecycled plastic.
***** Eerste Dior studie uitgevoerd bij 110 vrouwen die representatief zijn voor de 110 huidskleuren waarnaar de wetenschap verwijst.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
Nr. 2N - Neutral


24 UUR DRAAGCOMFORT

DE NIEUWE GENERATIE CLEAN FOUNDATION

De foundation onthult een hoge perfectie van de teint met een onberispelijk matte finish gedurende de hele dag, zelfs met warmte, transparantie of wrijvende kleding. Verrijkt met 86% florale huidverzorgingsbasis, voelt de huid comfortabel aan en laat deze ademen.

EEN LANGHOUDENDE & VERZORGENDE FOUNDATION

Dior Forever biedt een blijvende gladde huidtextuur, verfijnde poriën en een egale teint. De foundation zorgt voor een 24 uur langhoudende en perfecte make-up finish. De geconcentreerde florale huidverzorgingsbasis verbetert zichtbaar de huid, dag na dag.

Dior Forever Matte Foundation

DE PERFECTE FOUNDATION MET MATTE FINISH