Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

BE. FEEL. LOVE.

#MACBeFeelLove

Het leven gaat om jezelf zijn, je gevoelens te uiten en vooral doen wat je gelukkig maakt! Het is eindelijk tijd om opnieuw in onze make-up tas te duiken en onze favoriete looks boven te halen. It’s time to BE, to FEEL & to LOVE. Volg #MACTrend voor de meest unieke en inspirerende MAC make-up looks.

Ontvang nu een gratis Prep & Prime lippenbalsem t.w.v. €19,50 bij aankoop vanaf €49,- aan MAC producten.

Wees zoals Alex, wees de persoon die je wil zijn! Laat alles los en laat de hele wereld vol trots zien wie je bent. Zet jezelf maar in de schijnwerpers!

ALEX

KLEUR & TEXTUUR

"Vrijheid door kleur en textuur. Metallic tinten en iriserende afwerkingen brengen karakter, koelte en een vleugje licht, zelfs als de tint donker is. Kleur tegen het saaie aan."

BALTASAR G. PINE
Director of Makeup Artistry EMEA

Wees zoals Laurinda, die barst van energie. Ze skate alsof haar leven ervan afhangt. Hoe gebruik jij jouw extra energie? Toon de wereld wie je bent, wie je wil zijn!

LAURINDA

LIJNEN

"Eyeliners met een vernieuwde geest. Creatieve lijnen trekken om je ogen. Houd het koel en op een bepaalde manier naïef door ze te gebruiken in een volledige kleurendiversiteit, van pasteltinten tot acide tinten."

LUISA SPORKENBACH
Senior Makeup Artist EMEA

Net als Angelo heb je in deze bijzondere tijden de tijd genomen om na te denken over jezelf en je relatie met deze wereld. Je nieuwe doel: je tijd besteden aan wat je het leukst en het liefste doet! Wat is jouw passie?

ANGELO

GLITTER

"Glitters in vele vormen, kleuren en maten voegen niet alleen dimensie toe, magie is een van de ongrijpbare elementen die aan je make-up worden toegevoegd wanneer je glitters over je oogschaduw, highlighters of lippen laat glinsteren".

ANGELO RAUSEO
Senior Makeup Artist EMEA

Doe zoals Fleur en kom samen met jouw vrienden om passie en creativiteit te vieren.

FLEUR

ELEMENTEN

"Kristallen, iriserende stickers of tatoeages kunnen elementen zijn die je look kracht geven. Kleef ze om te pronken met al je unieke mogelijkheden. Dapperheid is echt het belangrijkste fundament."

MARIEKE THIBAUT
Senior Makeup Artist EMEA