Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

DERMACOSMETICS

ANTI-AGING REVOLUTIE

Met de wonderwerkstof L-Carnosine stoppen de crèmes van DERMACOSMETICS de versuikering van de huid - en vertragen zo het huidverouderingsproces.

Onze favorieten

Youth Booster A.G.E-Reverse Cream

De Youth Booster A.G.E.-Reverse Cream heeft een dubbele en effectieve werking tegen huidveroudering door de celversuikering te vertragen en de reeds stugge collageenvezels meer elasticiteit te geven.

Ontdek nu

Anti-A.G.E. Cream

De L-Carnosine Anti-A.G.E. Crème voor de droge huid van DERMACOSMETICS door Dr.Susanne von Schmiedeberg gaat rimpels effectief tegen.

Ontdek nu

Hyaluronic Super Serum

Het Hyaluronic Super Serum bevat 10 verschillende soorten hyaluronzuur, die zich in de huid ophopen en zorgen voor een onmiddellijk en langdurig hydraterend en opvullend effect.

Ontdek nu

Night Performer

Speciaal voor de nacht gebruik je de Night Performer, met struikklavercomplex balanceert hij het dag en nachtritme.

Ontdek nu

DERMACOSMETICS

Het ultieme ritueel

Ontdek de producten van DERMACOSMETICS en creëer je persoonlijke verzorgingsritueel voor een egale en stralende teint.

Anti-aging verzorging

De Youth Booster productlijn van DERMACOSMETICS is ontwikkeld om de versuikering van de huid te vertragen en de elasticiteit van de huid te verhogen. De lijn bevat een gezichtscrème, gezichtsserum, oogcrème en een hydraterend masker.

1 / 3
Lichaamsverzorging

Besteed ook aandacht aan de lichaamshuid - deze veroudert immers ook. Met de handcrème, bodycrème en bodyscrubs van DERMACOSMETICS voorzie je jouw gehele lichaam van de zorg en aandacht die het verdient.

2 / 3
Nachtverzorging

De Night Performer lijn van DERMACOSMETICS gaat de vorming van rimpels effectief tegen door de celglycatie te vertragen. De unieke formule met bos klavercomplex helpt de oververmoeide huid om haar natuurlijke dag-nachtritme terug te krijgen. Het zichtbare resultaat: 's ochtends een frissere en jeugdiger huid.

3 / 3

DERMACOSMETICS

(36)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

DERMACOSMETICS gezichtsverzorging

Met meer dan vijftien jaar praktische ervaring heeft Dr. Susanne von Schmiedeberg een anti-verouderingsconcept ontwikkeld: haar producten beschermen de huid tegen de gebruikelijke milieu- en verouderingseffecten. Uw huid herwint haar elasticiteit, veerkracht en jeugdige uitstraling.

L-Carnosine: hét anti-aging ingrediënt

L-Carnosine bestaat uit twee aminozuren (alanine en histidine). Het is een echte allrounder op het gebied van anti-aging en heeft een verscheidenheid aan beschermende functies. L-Carnosine heeft nog meer voordelen: het is een zeer effectieve antioxidant die huidcellen beschermt tegen oxidatieve stress door te veel vrije radicalen. Door schadelijke invloeden zoals UV-straling of stress, te weinig slaap of slechte voeding ontstaan er steeds meer vrije radicalen. Het lichaam kan ze niet langer op afstand houden en een kettingreactie begint. De oxidatieve stress die nu optreedt, beschadigt intacte huidcellen. L-Carnosine gaat ook deze tweede belangrijke oorzaak van vroegtijdige huidveroudering tegen.