Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Sand & Sky

(23)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Sand & Sky geeft uw huid een Australische glow!

De Australische tweeling Emily en Sarah Hamilton zijn echte beachbabes! Omdat ze het liefst hun tijd op het strand doorbrengen, houden zij van praktische schoonheidsroutines die zichtbare resultaten opleveren. Met hun merk Sand & Sky bieden ze huidverzorging aan op basis van natuurlijke ingrediënten uit hun thuisland, Australië. Het merk Sand & Sky staat voor de band met de flora en fauna van Australië. Daarom zijn de producten van Sand & Sky diervriendelijk en veganistisch en voor 100% gemaakt in Australië.

Pink Clay Porefining Face Mask

Het Australia Pink Clay Porefining Face Mask van Sand & Sky maakt een feestje van uw gezichtsverzorging! Het hoofdbestanddeel van het masker is de gelijknamige roze klei uit Australië. Dit zorgt ervoor dat vuil uit de poriën wordt verwijderd, onzuiverheden worden geëlimineerd en de optische grootte van de poriën wordt verkleind. Vitamine A heeft het vermogen om de natuurlijke olieproductie te reguleren. Direct na gebruik is uw teint puur en gematteerd. Heeft u meer last van hyperpigmentatie? Zelfs dan is het Australische Pink Clay Mask het juiste product. Een van de ingrediënten is vitamine C. Vitamine C belooft pigmentatieproblemen te verbleken en is opgenomen in de formule om de Australische glow naar uw huid te brengen. Aloë vera voegt een hydraterende werking toe aan het Sand & Sky masker. Dankzij de wonderplant uit de woestijn voelt zelfs een gevoelige en droge huid ontspannen aan. Breng het masker van Sand & Sky altijd aan op een gereinigde huid en laat het ongeveer tien minuten inwerken. Spoel vervolgens het volledig gedroogde gezichtsmasker af met warm water en dep uw gezicht droog met een frisse handdoek. Als alternatief is het kleimasker van Sand & Sky ook geschikt als behandeling tegen puistjes. Heeft u een vette of gemengde huid? Breng het Sand & Sky-masker dan twee tot drie keer per week aan. Als uw huid nogal droog of gevoelig is, volstaat het om het Sand & Sky-masker tot tweemaal per week toe te voegen aan uw schoonheidsroutine.

Flash Perfection Exfoliating Treatment van Sand & Sky

De Flash Perfection Exfoliating Treatment is ontwikkeld door het Sand & Sky-team om uw huid de glans te geven waar elke beautyqueen naar op zoek is. Net als het masker moet de exfoliator van Sand & Sky huidolie absorberen en daardoor de poriën optisch verkleinen. Bovendien kunnen de fruitzuren uit limoen een positief effect hebben op het vochtgehalte van de huid. De scrub van Sand & Sky exfolieert de huid. Een peeling van werkzame stoffen uit macadamia en bamboe reinigt door onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen, terwijl fruitzuren op een chemische manier werken. Voedende oliën van rozenbottel, druivenpitten en olijf geven de huid het vocht dat zij nodig heeft. Op deze manier krijgt zelfs een droge huid zijn glow terug. Neem een verfrissende douche met de Flash Perfection Exfoliating Treatment van Sand & Sky en droom over een leven Down Under. Breng de scrub aan op uw gereinigde huid en verwen uzelf ongeveer een halve minuut met een gezichtsmassage. Laat de peeling vijf minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water.

Een behandeling die elk huidtype laat stralen

De Face Scrub van Sand & Sky is zeer goed voor de droge huid, omdat het product met de vochtinbrengende eigenschappen droge gebieden aanpakt. De vette en gecombineerde huid profiteert van het reinigende effect van de exfoliator door het product één tot drie keer per week te gebruiken. Wanneer u een droog of gevoelig huidtype heeft, kunt u de Sand & Sky Exfoliating Treatment tot drie keer per week gebruiken, maar pas er dan wel op dat u het niet op dezelfde dag gebruikt als het Pink Clay Mask.

Wilt u graag een product met fruitzuur kopen? Dit moet u weten!

Omdat de producten van Sand & Sky actieve ingrediënten uit fruitzuren bevatten, is het bij gevoelige huidtypen aan te raden om eerst op een onopvallende plek testen hoe uw huid de ingrediënten verdraagt. Overweeg deze tip ook wanneer u lijdt aan atopische dermatitis of rosacea, of als uw huid lichte verwondingen door acne heeft. Wees ervan bewust dat een licht tintelend gevoel tijdens het gebruik van deze peelings volledig normaal is. Als u het gevoel te oncomfortabel vindt, spoel het product dan direct af. Gebruik ook dagelijks zonnebrandcrème als u regelmatig producten met fruitzuren gebruikt in uw schoonheidsroutine.