Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Top 10 geuren

Op zoek naar iets moois om jezelf of iemand anders te verrassen? De top 10 geuren helpt je om de meest geliefde producten uit te kiezen! Ontdek ook onze speciale top 10 damesgeuren en top 10 herengeuren.

Top 10 geuren

Top 10 damesgeuren

Image alt tag

GEUREN

Tips van de maand

Elke maand zetten we een paar geuren extra in het zonnetje. Ontdek onze tips van deze maand!

Image alt tag

Top 10 herengeuren

Onze geurtips

Alle top 10 categorieën

Top 10 make-up

Ontdek nu

Top 10 gezichtsverzorging

Ontdek nu

Top 10 lichaamsverzorging

Ontdek nu

Top 10 haar

Ontdek nu

Top 10 damesgeuren

Ontdek nu

Top 10 herengeuren

Ontdek nu

Alle bestsellers

Ontdek nu

Top 10 parfums

(34)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Top 10 parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau? Of wilt u zichzelf gewoon eens verwennen? Een damesgeur die met liefde en zorg is gekozen, is een plezier om te geven en te ontvangen. Douglas helpt u graag bij uw keuze. Wij tonen u een selectie van de tien meest populaire geuren. Deze top 10 parfums is gebaseerd op de keuzes van onze klanten, zowel op de website als in onze stores.

Zo maakt u de juiste keus uit de top 10 damesgeuren

De top 10 damesgeuren zijn onze meest verkochte geuren. Maar dat een geur populair is, wil nog niet zeggen dat hij bij u past. Hoe kiest u nu het juiste parfum? Belangrijk om te weten, is dat de verschillende geuren onder te verdelen zijn in 5 geurfamilies:

Top 10 herengeuren online kopen - u vindt altijd de geur die bij u past

Wat is er aantrekkelijker dan een heerlijk ruikende man? Douglas heeft de lekkerste geuren op een rijtje gezet in een top 10 herengeuren. Van fris, bloemig of kruidig tot houtig of zoet. Ze laten het hart van uw partner sneller kloppen. Ontdek uw favoriete Eau de Toilette en kies de geur die het beste bij u of uw man past.

Top 10 parfums voor de zelfbewuste en stoere man

Wilt u dat er een plaats wordt ingeruimd in onze top 10 herengeuren voor Valentino Uomo? Als u al niet verliefd wordt op de iconische flacon, wordt u het wel van de geur van deze Eau de Toilette. Het subtiele aroma van leer, bergamot, hout en noten geeft dit parfum een majestueus karakter. Bleu de Chanel is een loftuiting op de mannelijke charme, zelfbewustzijn en vrijheid. Kracht en elegantie komen samen in deze bekoorlijke en zwoele Eau de Toilette met een gemixte geur van hout en citrusvruchten. Chanel Allure Homme Sport heeft de sprankelende frisheid, ontspannenheid van de sportieve, sensuele man. U blijft deze parfum met geursporen van mandarijn, citroen, cederhout, muskus en dennenhars de hele dag ruiken.

Laat u inspireren door de top 10 parfums

Zoekt u de juiste geur, dan kan de top 10 damesgeuren en top 10 herengeuren een handige inspiratiebron zijn. Een populaire geur past over het algemeen ook velen. Het uitkiezen van een geur blijft niettemin iets heel persoonlijks. Het juiste dames of herenparfum sluit bovenal aan bij uw persoonlijkheid en huidtype. Twijfelt u nog? Kom dan beslist eens langs bij uw lokale Douglas store. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u persoonlijk te adviseren.