Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Wenkbrauwpotlood

(203)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Creëer perfecte wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood van DOUGLAS

Als je niet helemaal tevreden bent over de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen, kan een wenkbrauwpotlood helpen om er een ander model in te brengen. In de webshop van Douglas kun je een wenkbrauwpotlood kopen in een kleur naar keuze. Daarnaast heb je ruime keuze uit verschillende merken, in verschillende prijsklassen. Welk wenkbrauwpotlood het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van de kleur en vorm van je wenkbrauwen. Ook is het belangrijk wat je precies wil bereiken met de aanschaf van het potlood. Wil je je wenkbrauwen alleen inkleuren, of wil je ze ook in model brengen met een borsteltje? Waar je ook naar op zoek bent, bij Douglas vind je een product dat aansluit op jouw persoonlijke wensen.

De vorm van je wenkbrauwen veranderen met een wenkbrauwpotlood

De vorm van je wenkbrauwen heeft veel invloed op de rest van je gezicht. Door een wenkbrauwpotlood te kopen kun je verschillende vormen proberen. Je gezichtsvorm speelt hierin ook een rol: is deze bijvoorbeeld rond, of toch meer rechthoekig? Stel dat je een ronde gezichtsvorm hebt, dan wil je voorkomen dat deze nóg ronder lijkt. Daarom kies je voor een wat hogere en hoekige wenkbrauwvorm. De vorm van je wenkbrauwen kun je onder andere veranderen door te epileren, maar een potlood kan het werk ook grotendeels doen. Zo kun je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood dikker maken, of wat verder doortrekken. Met behulp van een brow stencil, ook verkrijgbaar bij Douglas, kun je zelfs je hele wenkbrauw in één keer in de gewenste vorm brengen.

Het juiste wenkbrauwpotlood kiezen

Je hebt besloten voor welke kleur je gaat, en of je wel of geen borsteltje nodig hebt. Dat is de eerste stap, maar er is nog een steeds een boel om uit te kiezen. In de webshop van Douglas kies je uit meer dan 200 soorten potloden. Een populair merk onder shoppers is Benefit uit San Francisco. Dit merk verkoopt verschillende soorten make-up, maar legt al jarenlang de focus op wenkbrauwproducten. Of je nu dunne of volle wenkbrauwen wil, natuurlijk of juist heel opvallend, Benefit heeft het voor je in huis. Precisely, My Brow Pencil is bijvoorbeeld een erg gewild product. Met dit dunne wenkbrauwpotlood kun je als het ware wenkbrauwharen natekenen. Hiermee creëer je wenkbrauwen die voller ogen. Tot slot zijn veel mensen in het regenachtige Nederland op zoek naar een waterproof wenkbrauwpotlood. Een fietstocht door de regen moet je mooi opgemaakte wenkbrauwen immers niet verpesten. In de Douglas webshop kun je filteren op waterafstotende producten. Zo weet je zeker dat jouw wenkbrauwen in alle omstandigheden in vorm blijven!

Scoor je wenkbrauwpotlood gemakkelijk en snel online bij DOUGLAS

Ben je op zoek naar het beste wenkbrauwpotlood? In de winkels en de webshop van Douglas vind je er ontzettend veel. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo worden jouw producten vanaf €20,-, en voor Douglas-members altijd, gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Perfect voor als je binnen no time de mooiste salon-look wilt creëren, maar dan gewoon bij jou thuis! Verder krijg je bij elke bestelling van minimaal €10,- twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen. En voor je afrekent: check ook nog even de andere fijne producten in de Douglas-webshop. Naast potloden zijn er ook andere producten te koop voor je wenkbrauwen, zoals wenkbrauwgel en wenkbrauwverf.