Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Wenkbrauwpoeder

(43)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Met wenkbrauwpoeder op snelle wijze mooiere en vollere wenkbrauwen

Met wenkbrauwpoeder geeft u uw wenkbrauwen kleur, vorm en volume. Uw wenkbrauwen lijken donkerder en voller, uw gelaatstrekken en ogen worden geaccentueerd. Het is snel aan te brengen en hoeft niet zo heel precies. Zo creëert u binnen tientallen seconden een mooie, strakke en verzorgde haarboog boven uw oogkas. Wenkbrauwpoeder vervaagt bovendien minder snel op een vette huid dan een wenkbrauwpotlood of gel.

Poeders in vele kleurtinten voor een natural look

Wenkbrauwen zijn bepalend voor een stijlvolle uitstraling. Douglas heeft wenkbrauwpoeders in vele verschillende kleurtinten om natuurlijke wenkbrauwen te creëren, die helemaal aansluiten bij uw huids- en haarkleur. Het poeder hecht zich perfect tussen de haren en blijft goed zitten. Velen zullen vanwege de naturel look niet eens zien dat u uw wenkbrauwen bij heeft getekend met poeder. Het aanbrengen van het poeder is niet moeilijk. U vindt in het ruime assortiment eenvoudige sjablonen om binnen enkele seconden de mooiste wenkbrauwen te realiseren. Creëer een mooie wenkbrauwlook, passend bij uw gezicht!

Vlekt niet, langdurig kleurbehoud en zacht voor de huid

Douglas heeft wenkbrauwpoeder van bekende merken als Anastasia Beverly Hills, Yves Saint Laurent, NYXCOSMETICS, LECO, Christian Faye en Smashbox. Mineraal poeder vlekt nooit, blijft langdurig zitten en is zacht voor de gevoelige huid. Het behoudt langdurig zijn kleur, is waterbestendig en is vrij van olie, geurstoffen, conserveermiddelen en andere ongewenste deeltjes. Er is speciale, sneldrogende poeder en ultrafijn poeder dat natuurlijke haartjes nabootst en gelijk voor meer volume zorgt, voor als u kale plekjes in uw wenkbrauwen heeft.

Speciale sets om de mooiste wenkbrauwen te creëren

U slaagt in de online shop van Douglas ook voor speciale kits om de ideale wenkbrauwen mee te scheppen. Afhankelijk van de gekozen wenkbrauwkit krijgt u naast de poeders in verschillende kleuren een wax, een borsteltje en een pincet om uw wenkbrauwen er op hun mooist te laten uitkomen. Of ga voor een complete wenkbrauwpoederset met meerdere poedertinten, een wenkbrauwpenseel en een tweezer. U vindt het allemaal in ons uitgebreide online assortiment.

Als u vandaag vóór 21:00 uur bestelt, heeft u uw wenkbrauwpoeder morgen al in huis. Gratis verzending! U mag bij iedere bestelling bovendien twee gratis samples naar keuze uitzoeken.