Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Base coat

(64)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

De beste basecoat koop je bij DOUGLAS

Je nagels krijgen een mooi verzorgde look met een mooie nagellak erop. Wacht echter nog even met het opsmeren van een mooi kleurtje en gebruik eerst een basecoat. Maar waarom heb je bij nagellak een basecoat nodig? Allereerst vormt dit laagje een beschermende barrière tussen je nagels en de kleurpigmenten in de nagellak, waardoor je verkleuring en vlekken op je nagels voorkomt. Bovendien zorgt de basecoat voor een glad oppervlak, wat de hechting van de nagellak verbetert. Zo gaat je manicure langer mee, zónder snel af te bladderen. Tenslotte kunnen sommige nagellakken chemische stoffen bevatten die je nagels kunnen beschadigen. Een basecoat kan dit voorkomen door een bufferlaagje te creëren. Deze slimme nagellak biedt dus niet alleen bescherming voor je nagels, maar zorgt ook voor een betere afwerking en langdurigheid van je manicure.

Handige combi: een basecoat en topcoat in één

Heb je een wat kleiner budget of niet zoveel ruimte in je make-up tas? Dan wil je het liefst zo min mogelijk verschillende producten gebruiken. De uitkomst voor een goede manicure is dan om een basecoat en topcoat in één te gebruiken. Lak hier eerst een laagje mee, breng vervolgens een gekleurde nagellak aan en sluit tenslotte weer af met je eerste lakje. Neem bijvoorbeeld de voordelige 2-in-1 Base & Top Coat van Douglas zelf. Hiermee zorg je niet alleen voor bescherming van je nagels en betere hechting van nagellak, maar creëer je door ‘m als toplaag te gebruiken ook nog eens extra glanzende nagels. Je nagellak slijt in dat geval ook nog minder snel. Win-win!

Bijzondere nagellak basecoats die je wil kennen

Oké, een basecoat is dus sowieso al een topproduct voor je nagels, maar je kunt er ook echt mee uitpakken door niet zomaar voor een doorzichtige, glanzende variant te gaan. Kies bijvoorbeeld voor de prachtige perzikkleurige Nude Base met semi-transparante dekking van NEONAIL voor een natuurlijk en elegant effect op je nagels. Zo hoef je daarna niet eens meer een gekleurd lakje te gebruiken! Of wat dacht je van een variant met een matte afwerking of juist met glitters erin? Zo versterk je direct je nagels én creëer je een mooie en unieke look.

Scoor jouw basecoat gemakkelijk en snel online bij DOUGLAS

Ben je op zoek naar een fijne basecoat? In de winkels en de webshop van Douglas vind je er voor elk budget en in elke stijl wel een. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo worden jouw producten vanaf €20,-, en voor Douglas-members altijd, gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Perfect voor als je binnen no time de mooiste salon-look wilt creëren, maar dan gewoon thuis! Verder krijg je bij elke bestelling van minimaal €10,- twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen. En voor je afrekent: check ook nog even de andere fijne producten in de Douglas-webshop. Want na een goede basecoat wil je natuurlijk aan de slag met een mooie gekleurde nagellak. Je vindt bij Douglas alles wat je nodig hebt voor een stralende look!