Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Wenkbrauwgel

(165)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Breng je wenkbrauwen in vorm met wenkbrauwgel van DOUGLAS

Wil je jouw wenkbrauwen een make-over geven? Met wenkbrauwgel breng je je wenkbrauwen in het gewenste model. Iedereen kan baat hebben bij een goede wenkbrauwgel, ook mensen die niet veel make-up dragen. Met een gel perfectioneer je jouw wenkbrauwen zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Wanneer de haren van je wenkbrauwen van nature verschillende kanten opstaan, kun je ze met gel gemakkelijk in één richting kammen. Het is eigenlijk een soort haarlak voor je wenkbrauwen. Zo blijven ze de hele dag in model!

 

Welk soort wenkbrauwgel geschikt is voor jou ligt aan je type wenkbrauwen. Als jouw wenkbrauwen al vol zijn van zichzelf, kun je het beste een wenkbrauwgel die transparant is gebruiken. Je kunt ze natuurlijk in model brengen zoals je zelf graag wil, maar denk er bijvoorbeeld eens aan om de haren iets omhoog te kammen. Hiermee creëer je een laminated brow, zoals model Gigi Hadid en vele andere beroemdheden ook graag doen. Het voordeel van deze look is dat je wenkbrauwen gelift worden, waardoor je uitstraling meer open wordt. Heb je juist geen volle wenkbrauwen, of zitten er zelfs een aantal kale plekken tussen? Dan kun je ook kiezen voor een wenkbrauwgel met kleur. Hiermee breng je je wenkbrauwen niet alleen in model, maar kleur je ze tegelijkertijd in. In de webshop van Douglas vind je verschillende varianten, geschikt voor allerlei haarkleuren.

 

Het beste merk wenkbrauwgel shop je bij Douglas

In de webshop van Douglas heb je een ruime keuze uit verschillende merken wenkbrauwgel. Anastasia Beverly Hills is één van deze merken. Dit merk is erg populair als het gaat om wenkbrauwproducten. De oprichtster van dit merk, Anastasia Soare, heeft met haar ‘Golden Ratio’ methode producten ontworpen die de wenkbrauwen perfect in balans maken met de rest van het gezicht. Anastasia heeft kunst gestudeerd, en tijdens haar studie geleerd dat wenkbrauwen de emotie van het gezicht bepalen. De fascinatie voor wenkbrauwen is hier ontstaan. Haar make-up heeft verschillende prijzen ontvangen, waaronder voor wenkbrauwproducten. Nieuwsgierig geworden naar de producten van Anastasia Beverly Hills? Niemand minder dan de Kardashians en Victoria Beckham gingen je al voor. In de webshop van Douglas vind je een groot aanbod aan wenkbrauwproducten van dit merk, waaronder wenkbrauwgel. Je kunt zowel wenkbrauwgel met kleur kopen van dit merk als wenkbrauwgel die transparant is. Als je echt wil uitpakken, kun je zelfs een hele set aanschaffen met verscheidene wenkbrauwproducten.

Scoor je wenkbrauwgel gemakkelijk en snel online bij DOUGLAS

Ben je op zoek naar de beste wenkbrauwgel? In de winkels en de webshop van Douglas vind je er ontzettend veel. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo worden jouw producten vanaf €20,-, en voor Douglas-members altijd, gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Perfect voor als je binnen no time de mooiste salon-look wilt creëren, maar dan gewoon bij jou thuis! Verder krijg je bij elke bestelling van minimaal €10,- twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen. En voor je afrekent: check ook nog even de andere fijne producten in de Douglas-webshop. Naast gel zijn er ook andere producten te koop voor je wenkbrauwen, zoals wenkbrauwpotloden en wenkbrauwverf.