Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Zelfbruiner

(213)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Zelfbruiner kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Een zomerse gloed zonder in de zon te bakken? Dan is zelfbruiner ideaal om uit te proberen. De meeste mensen gebruiken een zelfbruiner om in de aanloop naar de zomer alvast een lekker kleurtje te creëren. Een goede zelfbruiner helpt ook om uw huidige teint warmer en dieper te maken. En het is natuurlijk een veilig alternatief voor zonnebaden.

Er zijn verschillende soorten uit te proberen voor uw benen, armen en rest van het lichaam. Een zelfbruinende bodylotion zorgt voor een geleidelijk op te bouwen kleur, terwijl een zelfbruinende crème of een zelfbruinende mousse direct resultaat biedt. Gebruik accessoires, zoals handschoenen en scrubs, en kies voor een goede voorbereiding. Zo wordt de kleur het natuurlijkst en egaalst.

Zelfbruiner voor het lichaam of gezicht

Voor het gezicht zijn er aparte zelfbruiningsproducten om te voorkomen dat de poriën van de gevoelige huid verstopt raken. De beste zelfbruiners voor het gezicht bevatten ingrediënten als Vitamine C en E, collageen en aloë vera. Daardoor geven de gezichtszelfbruiners niet alleen voor een mooi kleurtje, maar zorgen ze er tegelijkertijd voor dat de huid wordt gehydrateerd. Op die manier kunt u genieten van een heldere, frisse teint, die u gemakkelijk kunt opbouwen van subtiel naar intens.

Zelfbruiner online kopen bij DOUGLAS

Douglas beschikt over een ruime selectie zelfbruiners voor gezicht en lichaam, voor elke huidtype en -kleur. Bij ons geniet je van fijne voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 20,- (en altijd gratis voor members), gratis retour en een snelle levertijd, vaak binnen 24 uur. Ook krijg je bij elke bestelling van minimaal € 10,- twee samples naar keuze cadeau.