Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Voetencrème

(68)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

De fijnste voetencrème koop je bij DOUGLAS

Bij Douglas begrijpen we dat het welzijn van je voeten van essentieel belang is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige voetencrèmes aan die speciaal zijn ontwikkeld om je voeten te hydrateren, te verzorgen en te verfrissen. Net een marathon gerend of een lange stadswandeling gemaakt? Uitgedroogde voeten door de kou of juist hitte? Of je nu last hebt van droge huid, ruwe plekken of gewoon op zoek bent naar een ontspannende verwennerij voor je vermoeide voeten, een goede voetencrème is altijd fijn om in huis te hebben en mag dan ook niet ontbreken in jouw badkamer.

Voetencrème voor droge voeten

Veel mensen hebben weleens droge voeten. Naast dat dit er onverzorgd uit kan zien, voelt dit natuurlijk vooral vervelend aan en kunnen er nare kloofjes ontstaan. De perfecte oplossing? Een speciale voetencrème voor droge voeten. Deze hydraterende en voedende crèmes bevatten vaak ingrediënten zoals shea boter die diep doordringen in de huid om zo droogheid te verminderen. Veel voetencrèmes bieden niet alleen directe verlichting, maar zorgen ook voor langdurige hydratatie, waardoor je voeten zijdezacht aanvoelen en er uitzien om door een ringetje te halen. Bij Douglas vind je verschillende merken voetencrèmes, van voordelig tot super de luxe. Voor ieder wat wils!

De voordelen van voetverzorging crème

Regelmatig een voetverzorging crème gebruiken brengt tal van voordelen met zich mee voor je voeten. Zo kun je er eeltvorming en ruwe plekken mee voorkomen waardoor je voeten er gladder en verzorgd uitzien. Daarnaast kunnen de voedende ingrediënten in de crème de elasticiteit van je huid bevorderen, waardoor er minder snel barstjes en scheurtjes ontstaan. Tenslotte is het insmeren van je voeten natuurlijk een heerlijk selfcare momentje waarbij je je vermoeide voeten na een lange dag lekker opfrist met een verfrissende geurende crème. Maak van jouw badkamer een heuse thuis spa en geef jezelf een ontspannende voetmassage óf kijk iemand anders lief aan. Want wie wil er nou geen gezonde, zachte en stralende voeten?

Voetencrème scoor je bij DOUGLAS gemakkelijk online

Bij DOUGLAS geloven we in het gemak van online winkelen, en daarom kun je onze uitgebreide collectie voetencrèmes eenvoudig vanuit huis ontdekken en bestellen. Of je nu op zoek bent naar een specifiek merk, een bepaald ingrediënt of een voetencrème cadeau wilt doen, onze online winkel biedt een overzichtelijke selectie van de fijnste crèmes op de markt. Bestel vandaag nog online en geef je voeten de liefdevolle verzorging die ze verdienen. Vanaf een bestelbedrag van €20,- worden jouw producten gratis en razendsnel bij je thuisbezorgd en je krijgt twee samples naar keuze cadeau. Kijk daarom ook maar eens naar de andere producten om je voeten te verzorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke scrub voor onder de douche, een verzorgend masker om je voeten lekker zacht te maken of een handig apparaat dat eelt verwijdert? Als je voeten eenmaal mooi verzorgd zijn, kun je natuurlijk ook denken aan een leuke nagellak voor op je teennagels. Zo stralend zagen ze er nog nooit uit!