Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Duik in de wereld van voetenbaden bij DOUGLAS

Je voeten… daar kan je elke dag op bouwen. Letterlijk. Eigenlijk lang niet zo’n gek idee om je voeten zo nu en dan wat extra liefde te geven, toch? En daar hebben we bij Douglas de beste verwennerij voor. Heb je wel eens gedacht aan een voetenbad? Een voetenbad is een ontspannende en verfrissende manier om vermoeide en pijnlijke voeten te kalmeren na een lange dag. Het warme water helpt de spieren te ontspannen, verbetert de bloedcirculatie en verzacht de huid. Voetenbaden kunnen ook worden gebruikt als een therapeutische behandeling voor diverse voetproblemen zoals eelt, droge huid, en zelfs milde voetpijn. We vertellen je graag alles over de voordelen en het gebruik van een voetenbad, zodat jij je voeten de zorg kunt geven die ze verdienen.

Voordelen van een voetenbad

Een voetenbad is niet zomaar een traktatie; het biedt talloze voordelen voor je voeten én welzijn. In je voeten zitten namelijk veel verbindingen met de rest van je lichaam. Extra belangrijk dus om ze zo nu en dan eens wat extra aandacht te geven. Onze voetenbadproducten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om de volgende voordelen te bieden:

  • Ontspanning: Een voetenbad biedt ontspanning voor vermoeide voeten na een lange dag staan of lopen.
  • Verbeterde circulatie: Het warme water bevordert de bloedcirculatie in de voeten en onderbenen.
  • Verlichting van pijn en pijnlijke spieren: Een voetenbad kan helpen bij het verminderen van voetpijn en pijnlijke spieren in de voeten.
  • Huidverzorging: Het helpt bij het verzachten van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en het verminderen van eeltvorming.

Welke verschillende voetenbad producten hebben we allemaal voor je?

We bieden verschillende voetenbad producten aan waarmee je je voeten flink kunt verwennen. Hieronder vind je de meest gebruikte producten voor in en rondom je heerlijk ontspannen voetenbad.

  • Voetenbadzouten: Voetenbadzouten bevatten vaak mineralen zoals zeezout en Epsomzout die helpen bij het ontspannen van de spieren en het kalmeren van de huid.
  • Voetenbadbruisballen: Deze bruisballen lossen op in warm water en bevatten vaak verzorgende oliën en geuren om een ontspannende ervaring te bieden.
  • Voetenbadrollers of massagerollers: Deze apparaten bevatten vaak kleine rollers die de voetzool masseren tijdens het voetenbad.
  • Etherische oliën: Sommige mensen voegen etherische oliën zoals lavendel of tea tree toe aan hun voetenbad voor extra ontspanning en huidverzorging.
  • Voetcrèmes en lotions: Na het voetenbad kan het aanbrengen van een vochtinbrengende voetcrème of lotion helpen om de huid zacht en gehydrateerd te houden.

Je kan deze producten opzichzelfstaand gebruiken of combineren. Voor de lekkerste voetbad-ervaring raden we aan om iets voor in het water te gebruiken en iets voor na het voetbad.

Hoe te gebruiken

Voordat je met je voetenbad begint leggen we graag nog even uit hoe je de beste ervaring kunt hebben.

  1. Vul een voetenbad met warm water en voeg jouw favoriete Douglas voetenbadproduct toe.
  2. Week je voeten gedurende 15-20 minuten en laat de magie beginnen.
  3. Na het voetenbad, dep je voeten droog en masseer ze met onze vochtinbrengende voetcrème voor een zijdezachte finish.

Bestel de beste voetenbad-ervaring bij DOUGLAS

Bij Douglas geloven we in de kracht van zelfverwennerij. Gun jezelf het luxe voetenbad dat je verdient met onze hoogwaardige voetenbadproducten. Ontdek de rustgevende wereld van Douglas en laat je voeten stralen. Bestel vandaag nog jouw voetenbad essentials en geef je voeten de zorg die ze verdienen.

Bestel je vandaag voor 22:00u dan kan je morgen al van je voetenbad genieten. Ook krijg je bij elke bestelling van minimaal € 10,- twee samples naar keuze cadeau.

Ontdek onze voetenbad producten nu en geniet van ultieme ontspanning voor je voeten!