Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Sieraden

(17.960)
Merk
Productsoort
Geschikt voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Ontdek een breed assortiment sieraden in de online DOUGLAS-shop

Wil jij jezelf hullen in de mooiste sieraden? Of ben je juist op zoek naar een handig systeem om je sieraden veilig op te bergen? Ontdek je nieuwe favoriete items binnen de collectie van Douglas. Een mooi sieraad kan een outfit in één keer naar een hoger niveau tillen. Accessoires maken je look vaak helemaal af. Wat dacht je bijvoorbeeld van een subtiel zilveren kettinkje? Of grote gouden oorbellen die een statement maken? Ook als je niet te diep in de portemonnee wilt kijken, is er voldoende keuze. In onze webshop vind je namelijk sieraden met elk soort prijskaartje.

Luxe sieradenmerken in de collectie van DOUGLAS

Klaar om een duik te nemen in de sprankelende wereld van de sieradencollectie van Douglas? Sieraden zijn zoveel meer dan een accessoire. Ze zijn een uiting van je stijl, persoonlijkheid, en soms zelfs je stemming. Bij Douglas hebben we een breed assortiment aan sieraden die precies dat bieden, en nog veel meer. Je vindt hier vele bekende merken met sieraden van hoge kwaliteit, zoals Isabel Bernard, Caï, Jette, Michael Kors en Lucardi.

Lucardi is een van de grootste merken in onze collectie. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi aan het juiste adres. En dat voor een heel vriendelijk prijskaartje.

Het merk Isabel Bernard is opgericht door een vrouw met diezelfde naam die is opgegroeid in Parijs, de stad van de charmante straatjes en romantische sferen. In deze bruisende stad heeft zij haar creativiteit kunnen laten bloeien in haar geweldige collectie van tijdloze sieraden. Elk sieraad van Isabel Bernard is speciaal met liefde en oog voor detail ontworpen. Binnen de collectie staat een gevoel van (betaalbare) luxe centraal.

Ben je op zoek naar een sieraad die een statement geeft? Neem dan een kijkje bij het merk Caï. De collectie van dit jonge sieradenmerk is gebaseerd op verschillende thema's. Zo kun je ieder sieraad afzonderlijk dragen, maar er ook eindeloos mee combineren. Het materiaal dat voor de trendy oorbellen, armbanden, kettingen en ringen wordt gebruikt bestaat voornamelijk uit Sterling zilver. Dit metaal wordt aangevuld met onder andere luxe edelstenen, wat het ontwerp van de sieraden heel uniek maakt.

Dus, of je nu op zoek bent naar een paar statement oorbellen, een subtiel kettinkje, of een prachtige, luxe armband, bij Douglas vind je zeker iets dat bij je past.

Sieraden opbergen: van sieradendoos tot -opberglade

Vergeet de dagen dat al je kettingen in elkaar geknoopt waren en je net die ene ring niet kon vinden. Met een sieradendoos kun je al je sieraden netjes opbergen. Heb je een grote lade in de kast waar je jouw sieraden overzichtelijk kwijt wilt? Dan is een opberglade ideaal. Deze lades vind je tussen onze mode-accessoires in alle soorten en maten om een opbergsysteem te creëren dat perfect bij jouw behoeften past. Deze kan je naast sieraden ook voor andere accessoires gebruiken, zoals dames- en herenhorloges, riemen, zonnebrillen en sjaaltjes.

Bestel sieraden online bij DOUGLAS

Ben jij op zoek naar een mooi sieraad om je outfit compleet te maken? Je shopt onder andere kettingen, armbanden, ringen en oorbellen 24/7 in de online Douglas-shop. Of bestel bijvoorbeeld een luxueuze heren- of dameshorloge als cadeau voor een geliefde. Door je sieraden bij Douglas te bestellen geniet je direct van vele voordelen. Zo wordt elke bestelling gratis verzonden en kunnen producten ook weer gratis retour. Bovendien kan je bij je bestelling ook uit heerlijke testertjes kiezen om nog meer beautyproducten te ontdekken. Als Douglas-member spaar je ook nog eens bij elke bestelling voor leuke kortingen. Of kom een keer langs bij een Douglas-winkel voor een persoonlijk advies van onze beauty-experts.