Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Armbanden

(2.193)
Merk
Productsoort
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Armbanden kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Oorbellen zie je het vaakst, op de voet gevolgd door kettingen en ringen. Maar ook een armband is een prachtig sieraad dat je outfit net iets meer sophisticated kan maken.

De mooiste armbanden online verkrijgbaar

In ons assortiment vind je diverse armbanden voor dames. Van subtiel dun schakelarmbandje tot opvallende bangle. Of ben jij juist op zoek naar een armband met een bedeltje? Een dun armbandje kan perfect als alledaags sieraad. Pak jij liever uit, combineer dan een bangle met opvallende andere sieraden, zoals een grote ring of een sieraad in je haar.

Voor ieder budget: ook goedkope armbanden

Ook als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan accessoires kun je bij Douglas terecht. In onze collectie vind je namelijk ook goedkope armbanden. Ideaal als je een kleiner budget hebt. Of als je regelmatig van armbanden wisselt, bijvoorbeeld per outfit.

Armbanden online kopen bij Douglas

Armbanden kopen doe je snel en gemakkelijk bij Douglas. Goed om te weten: een deel van onze armbanden is alleen in onze webshop verkrijgbaar. Bestel hier en je betaalt geen verzendkosten vanaf € 20,- (of als je member bent). Bij het afrekenen mag je twee samples naar keuze toevoegen bij iedere bestelling van € 10,- of meer.