Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Stijltangen

(125)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Stijltang kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Stijltang - Wilt u uw haar mooi in model brengen? Dan is het aanschaffen van een stijltang een goed idee. Een steiltang strijkt uw haar bijvoorbeeld mooi glad. Met een goede stijltang kunt u zelfs uw haar krullen of golvend maken. Een stijltang zorgt ervoor dat uw haar altijd goed in model zit! Belangrijk: voordat u een stijltang gebruikt moet uw haar eerst goed droog zijn. Droogt uw haar langzaam op? Gebruik dan een föhn om het haar sneller droog te maken. Gebruik wel altijd een hittebeschermend product om ervoor te zorgen dat uw haar niet beschadigt.

De beste stijltangen

Voor het kopen van een goede stijltang bent u bij Douglas aan het juiste adres. Douglas heeft verschillende soorten stijltangen. Bent u op zoek naar een goedkope stijltang? De stijltangen van Remington zijn van goede kwaliteit en ook nog eens voor een fijne prijs te verkrijgen. De stijltangen hebben brede platen waardoor uw haar al binnen enkele minuten steil is en in model zit. Zoekt u een stijltang die de vochtbalans in uw haar netjes behoudt? Dan is een CHI stijltang goed om te overwegen.

Stijltang mee op reis

Gaat u op vakantie? En heeft u niet genoeg ruimte in uw koffer voor een grote stijltang? Geen zorgen, er zijn ook stijltangen die ideaal zijn om mee op reis te nemen. Een klein model met een kort snoer past gemakkelijk in uw koffer. Zo kunt u waar u ook bent genieten van een mooie coupe.

Stijltangen online kopen bij Douglas

Heb je de stijltang van je dromen gevonden bij Douglas? Bestel 'm online, want dat heeft leuke voordelen: gratis verzending voor members en ook vanaf € 20,- (en altijd gratis retourneren), twee samples naar keuze bij je bestelling vanaf € 10,- en een snelle levering.