Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Haarolie & Haarserum

(350)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Haarolie en haarserum

Op zoek naar glans in uw haar? Of wilt u juist van een pluizige coupe af? Een haarolie of haarserum is het ideale product om uw lokken te voorzien van wat extra voeding. Glans, zachtheid en levendigheid zijn straks drie woorden die u kunt gebruiken om uw haar te omschrijven.

Olie voor krullen en steil haar

Een bos vol krullen is perfect om te temmen met haarolie, omdat het snel de neiging heeft om pluizig te worden. In het assortiment vindt u diverse oliën voor krullend haar, al kunt u eigenlijk elk soort olie en serum voor krullen gebruiken.

De beste haarolie voor u

Bent u op zoek naar een serum dat uw haar hydrateert of juist een product op basis van kokosolie voor uw haar? Welke haarolie bij u past, hangt af van bijvoorbeeld de conditie van uw haar en uw wensen. Gebruik haarolie niet bij de wortels van uw haar, maar verdeel het over de lengte en de punten van uw haar. Gebruikt u het wel bij de aanzet, dan ziet uw haar er sneller vettig uit.

Haarolie en haarserum kopen bij Douglas

Ook mannen kunnen veel baat hebben bij olie voor hun haar, bijvoorbeeld als het haar erg droog is. In de collectie vindt u haarolie voor mannen en vrouwen. Surf door onze webshop om te bekijken welk product u het beste aan uw beauty routine kunt toevoegen. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.