Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Haarmaskers

(502)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Haarmasker kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Met een haarmasker geeft u intensieve verzorging aan uw lokken. Waar u shampoo, conditioner en haarserum vaker gebruikt, gebruikt u een haarmasker gemiddeld een keer per week. Het is een soort extra oppepper voor uw haar.

Haarmaskers voor krullen en steil haar

Of u nu krullen, kroeshaar of steil haar hebt, het is altijd slim om een goed haarmasker toe te voegen aan uw beauty routine. Hebt u steil haar? Dan is er niet een bepaald product het beste haarmasker voor u. Hebt u een slag in uw haar, dan kan een haarmasker met krullen de meest ideale keuze zijn. Deze haarproducten zijn gemaakt om uw krullen te definiëren en pluizig haar tegen te gaan.

Het beste haarmasker voor u

Hebt u last van pluizig en futloos haar? Dan is een haarmasker ideaal om uw droge haar weer te voorzien van wat hydratatie en voeding. Neem bijvoorbeeld een haarmasker met keratine of kies een variant die speciaal gemaakt is voor beschadigd haar. Ook een haarmasker op basis van kokosolie voorziet uw lokken van een flinke dosis voeding.

Haarmaskers online kopen bij Douglas

Bent je op zoek naar een goed haarmasker dat past bij de conditie van jouw haar? Surf door onze webshop om te bekijken welk product je het best aan je beautyroutine kunt toevoegen. En bestel in onze webshop, want dan geniet je direct van een aantal voordelen. Wat dacht je van gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members) en retour, twee gratis samples bij besteding van minimaal 10,- en levering binnen 24 uur?