Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Haarelastiekjes

(235)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Highlights
Voor wie
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Haarelastiekjes kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Haarelastiekjes - Zit uw haar een beetje in de weg, bij het slapen of sporten bijvoorbeeld? Of wilt u een mooie look creëren met een paardenstaart of vlecht? Dan hebt u natuurlijk een haarelastiekje nodig. Elastiekjes voor uw haar zijn niet hetzelfde als de rubberen elastiekjes die u bijvoorbeeld in de keukenlade hebt liggen. Om uw haar mooi en gezond te houden, hebt u een goed elastiekje nodig.

Grote of kleine elastiekjes

Kleine vlechtjes, een losse knot of een echte statement-paardenstaart? We hebben een breed aanbod aan elastiekjes, van kleine, transparant elastiekjes die u amper ziet tot grote scrunchies die uw outfit net dat beetje extra geven. En om uw look helemaal af te maken, kunt u een haarclip toevoegen.

Decoratieve of transparante haarelastiekjes

Of u nu een onzichtbaar, doorzichtig elastiekje zoekt, een elastiekje dat wegvalt tegen uw haarkleur of juist een opvallend elastiekje in felroze of panterprint, bij ons vindt u wat u zoekt.

Haarelastiekjes online kopen bij Douglas

Haarelastiekjes: een goed elastiekje trekt niet aan je haar, beschadigt het niet en laat ook zeker geen deuk achter. Zulke elastiekjes bestel je in onze webshop. Dan geniet je ook meteen van een aantal voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members), gratis retour, twee keuzesamples cadeau bij besteding van minimaal € 10,- en snelle levering!