Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

After sun

(17)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Aftersun

Na een lange tijd in de zon te hebben gezeten, is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Langdurige blootstelling aan de UV-stralen van de zon droogt de huid namelijk erg uit. Om de vochtbalans van uw huid te herstellen, kunt u het beste een hydraterende aftersun gebruiken. Bovendien helpt een aftersun met verkoelende ingrediënten, zoals aloë vera, om de huid te kalmeren. Gebruik deze bijvoorbeeld als aftersun bij verbranding van de huid.

Aftersun gezicht

Er is ruime keuze uit aftersuns voor lichaam en gezicht. De huid van het gezicht is dunner en bevat minder pigment dan de rest van het lichaam. Daarom is deze extra kwetsbaar voor de invloeden van het zonlicht. Een aftersun die specifiek op het gezicht is gericht, helpt de versnelde veroudering door de zon tegen te gaan. Daarnaast hebben aftersun voor het gezicht ook extra ingrediënten die zijn toegevoegd, om voor de verschillende soorten huidtypes in de juiste behoeften te kunnen voorzien. Bijvoorbeeld voor anti-aging of een gevoelige huid.

Aftersun lichaam

Aftersun bevat ingrediënten die niet alleen hydrateren, maar ook helpen bij het behouden van uw teint. Vind in het ruime assortiment van de Douglas webwinkel de beste aftersun voor u. Gaat u voor een aftersun met kalmerende ingrediënten omdat uw huid snel verbrandt? Of laat u zich leiden door de verschillende heerlijke geuren bij het maken van uw keuze?

De beste aftersun kopen bij Douglas

Wanneer u een lange dag in de zon hebt genoten, is het essentieel om uw huid ook te laten genieten. Doe dit met een van de heerlijk verkoelende aftersun. U kunt bij een van de Douglas vestigingen of de webwinkel ook terecht voor een fijne aftersun voor het gezicht, welk huidtype u ook heeft. Uw bestelling wordt de volgende dag al geleverd, zodat u snel kunt beginnen met het verzorgen van uw huid. Is uw huid nu al aan wat verkoeling en hydratatie toe? Gebruik, terwijl u op uw bestelling wacht, een alternatief voor aftersun. Denk bijvoorbeeld aan het sap van de aloë vera plant of een bodylotion met calendula.