Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Vitamine C serum

(64)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Vitamine C serum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Vitamine C serums zijn een specifiek soort gezichtsserum dat zich voornamelijk richt op het tegengaan van rimpels, fijne lijntjes en schade door de zon. Bent u ook op zoek naar een vitamine c-behandeling voor uw gezicht? Bekijk dan nu de gezichtsserums in onze webshop.

Wat doet vitamine C voor uw gezicht?

Vitamine C wordt ook wel ascorbinezuur genoemd. Dit zuur past perfect in uw schoonheidsroutine en kan het beste 's ochtends gebruikt worden. Het beschermt uw huid immers tegen schade door de zon, waar u overdag meer mee van doen heeft dan 's nachts.

Hoe kiest u een vitamine C serum?

Om het beste vitamine C serum voor uw gezicht te kiezen, is het belangrijk om een wensenlijstje op te stellen. Wil u vooral de huid rondom de ogen beschermen? Kies dan voor een speciaal oogserum met vitamine C. Heeft u al tekenen van veroudering? Kies dan een serum dat die zichtbaar vermindert.

Vitamine C serum online kopen bij DOUGLAS

Ook overtuigd om een vitamine C serum te proberen? Bestel dan in onze webshop, want dan geniet je direct van een aantal voordelen. Wat te denken van gratis verzending vanaf € 20,- (en altijd voor members), gratis retour, twee gratis samples bij besteding van minimaal € 10,- en snelle levering?